Günaydınlar, kolay gelsin arkadaşlar. 144 Hz 24 inç bir monitöre sahibim, bu monitörü 240 Hz'ye yükselteceğim. Ancak yeni alacağım monitörde tekrardan 24 inç mi alsam yoksa 27 inç mi alsam bilemedim. Monitörü CS2 için alıyorum diyebilirim. Buna göre tecrübelerinizi veya bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Yani sadece CS oynamak için alıyorsan 24 inç daha isabetli olacaktır. 27'ye biraz daha uzaktan bakmak gerekiyor. Yoksa kafanı sağa sola döndürüyorsun köşedeki adamları vs görmek için. Ama hikayeli oyunlarda büyük ekranın tadı bambaşka.
Günaydınlar, kolay gelsin arkadaşlar. 144 Hz 24 inç bir monitöre sahibim, bu monitörü 240 Hz'ye yükselteceğim. Ancak yeni alacağım monitörde tekrardan 24 inç mi alsam yoksa 27 inç mi alsam bilemedim. Monitörü CS2 için alıyorum diyebilirim. Buna göre tecrübelerinizi veya bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Ben kimsenin sonsuza kadar sadece CS2 oynayacağını düşünmüyorum e bundan dolayi eninde sonunda hikayeli oyunda oynayacağın icin 27 inc al kurtul çünkü monitör sürekli yenisiyle degistirebilecegin bir ürün değil. Simdi alsan 5 sene götürür seni.
Ben 27 inçten ten 24.5 inçe düşürdüm boyut olarak çok farklı gelmedi bana benim sebebim 27 inç bana büyük geliyordu masayla aramdaki mesafeden dolayı ve tabii rekabetçi oyunlarda 27 inç bir dezavantaj kısacası hem hikayeli hem rekabetçi istiyorsanız 25-27 inç yeterli fakat sadece rekabetçi odaklı oynayacaksanız 24 üstünü pek tercih etmemelisiniz.
Yani Valorant oynarken monitörü benim gibi kafana kadar çekiyorsan sayarsın, ama arkana yaslanıp hikayeli oyunun tadını çıkarıyorsan hissettirmez, az detay yazmışım.