24 inch 165 Hz pivot monitör önerisi

fearless_1

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar setup resimdeki gibi, monitör 27 inch olduğu için büyük geliyor ve ayakları masaya doğru bu da, düşük sens oynadığımdan dolayı bana engel oluyor. Ben de bunun için yazdıklarıma uygun bir monitör arıyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
(24 inch 165 Hz pivot monitör)
Bütçe maksimum 8000 TL.

Dosya Ekleri

• 20250405_135925.jpg
    20250405_135925.jpg
    125,1 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bunun paneli VA ama siz bilirsiniz. Ben https://www.hepsiburada.com/msi-23-...ve-sync-pivot-gaming-monitor-p-HBCV000061UNUG kullanıyoırum memnunum 4K ya almıştım 1-2 ay önce.

Önemli olan renk gamutu, kontrast, parlaklık ve tepki süresi gibi detaylar. Her IPS panel her VA panelden iyi değildir. R25F-30 iyi VA panellerden birisi. Renk gamutu çok iyi, kontrası çok iyi, parlaklık gayet iyi ve tepki süresi fena değil. OverDrive seviyesini 3 yaparsan tepki süresi epey düşüyor. Görüntü kalitesinde G244pf E2 dahil IPS panellerin birçoğundan daha iyi.

Önemli olan renk gamutu, kontrast, parlaklık ve tepki süresi gibi detaylar. Her IPS panel her VA panelden iyi değildir. R25F-30 iyi VA panellerden birisi. Renk gamutu çok iyi, kontrası çok iyi, parlaklık gayet iyi ve tepki süresi fena değil. OverDrive seviyesini 3 yaparsan tepki süresi epey düşüyor. Görüntü kalitesinde G244pf E2 dahil IPS panellerin birçoğundan daha iyi.

Ghosting sorunu var mı hocam acaba VA panellerde bu sorun oluyor genellikle.

VG24VQR bulabilirsen.

Hocam baktım da yok ya.

Hocam bunun paneli VA ama siz bilirsiniz. Ben https://www.hepsiburada.com/msi-23-...ve-sync-pivot-gaming-monitor-p-HBCV000061UNUG kullanıyoırum memnunum 4K ya almıştım 1-2 ay önce.

Monitörü göz hizasına göre assağya veya yukarıya hareket ettirebiliyor muyuz ayrıca ekranı kendimize doğru cekebiliyor muyuz hocam cevaplarsanız sevinirim FPS oyunları oynuyorum.

Monitörü goz hizasına göre assağya veya yukarıya hareket ettirebiliyor muyuz ayrıca ekranı kendimize doğru cekebiliyor muyuz hocam cevaplarsanız sevinirim FPS oyunları oynuyorum. Bana uygun bir monitöre benziyor.

Son düzenleme:
Ghosting sorunu var mı hocam acaba VA panellerde bu sorun oluyor genellikle.

Hocam baktım da yok ya.

Monitörü göz hizasına göre assağya veya yukarıya hareket ettirebiliyor muyuz ayrıca ekranı kendimize doğru cekebiliyor muyuz hocam cevaplarsanız sevinirim FPS oyunları oynuyorum.

Monitörü goz hizasına göre assağya veya yukarıya hareket ettirebiliyor muyuz ayrıca ekranı kendimize doğru cekebiliyor muyuz hocam cevaplarsanız sevinirim FPS oyunları oynuyorum. Bana uygun bir monitöre benziyor.
Hocam şöyle diyeyim yukarı-aşağı var yani gözünüze göre ayarlayabiliyorsunuz; öne-arkaya var eğilebiliyor yani; bir de sağa sola var olduğu konumda döndürebiliyorsunuz yani. Ben en yukarı kaldırıp 90 derece sağa çebiriyorum dik ekran bile oluyor vallahi. 180hz 7k ya alınır mı bilmem fiyatları uçmuş biraz. Test ettim ghosting yok diyor ben bir sorun grmedim. Sadece cs oynarken fps drop yiyorum 250 fsp'den 100-150'ye düşebiliyor o zmn yırtılma oluyor gibi geliyor o da normal

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı