24 Kasım Kara Cuma'da bilgisayar toplama

Hüseyin doğann

Centipat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar. Hayırlı günler. 24 Kasım Kara Cuma denilen aslında biraz kötü anılan bu günde laptoplarda, bilgisayar bileşenlerinde minimum %40 indirim olacağını söylediler ben o gün hiç alışveriş yapmadım AVM'ye gidip Media marketten bilgisayar bileşenleri alıp birleştirmeyi düşünüyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Bir adet 10,15 TL'ye laptop alıp onu Word Excel mathematica gibi programlarda kullanmayı diğerini de oyun iş için kasa toplamayı düşünüyorum. Ne yapmalıyım? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe belirtmelisiniz ki ona göre öneri yapılabilsin.

Tüm bütçe ile kasa toplarsan daha iyi olur. Bütçe ne kadar toplam? Monitörün var mı?

Tüm bütçe ile kasa toplarsan daha iyi olur. Bütçe ne kadar toplam? Monitörün var mı?
Kardeşim laptop için 10,15 kasa için 15,20 monitör tavsiyeside alırım 24 kasımda indirim hakkında bilginiz varsa yine tavsiye alırım teşekkürler

Bütçe belirtmelisiniz ki ona göre öneri yapılabilsin.
Kardeşim laptop için 10,15 kasa için 15,20 monitör tavsiyeside alırım 24 kasımda indirim hakkında bilginiz varsa yine tavsiye alırım teşekkürler

Hocam belirttiğiniz fiyatlarda sıfır oyun bilgisayarı zor toparlanır. Ancak 10. Veya 11. Nesil ikinci el i5 işlemci ve yine 2. El ekran kartı ile toparlayabilirsiniz. Yine de ikinci el 20k dan aşağı toplanmaz güçlü bir oyun bilgisayarı.

Alınır mı

MediaMarkt bir tık daha pahalı diye biliyorum, Vatan Bilgisayar'a bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…