24 Mbps ADSL olur mu?

Crexs

Hectopat
Daha fazla  
Türk Telekom ile görüşerek 16 Mbps ADSL olan internet hızımı 24 Mbps VDSL'e yükseltmek istediğimi söyledim. İşlemleri 1-2 saat içinde yaptılar şu an 24 Mbps hız alıyorum fakat ADSL mi VDSL mi nasıl öğrenebilirim? Farklı bir ISS benim altyapımın ADSL 70 VDSL 79 Mbps desteklediğini söylemişti. Türk Telekom'un beni VDSL'e geçişimi yapıp yapmadığını nasıl anlayabilirim?

Modem arayüzü üzerinden öğrenebilirsin, ADSL2+ üzerinden en fazla 24 Mbps alınıyor bu arada.

Modem arayüzünde şöyle yazıyor DSL modulasyon türü VDSL2 mevcut DSL modulasyon türü olarak VDSL kullanılıyor. ADSL bağlantısı devre dışıdır.

Saha dolabın önemli kardeşim.
ADSL hizmet bulunan bir bölgedeysen ve VDSL yoksa ADSL üzerinden 24 Mbps hıza kadar destek var.
ADSL ve VDSL bulunan bölgedeysen eğer aldığın paket önemlidir.
VDSL 24 Mbps aldıysan VDSL porta bağlı olman şart. ADSL port üzerinden hizmet veremezler. Yaparlarsa düzeltmek zorundalar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı