Zayron25 Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 379 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2022 #11 METANİC dedi: Aklıma başka bir şey gelmiyor. Müşteri hizmetleriyle görüştünüz mü? Genişletmek için tıkla... Evt diyorlar intarnetinizde hiçbir sıkıntı gözükmüor die.
METANİC dedi: Aklıma başka bir şey gelmiyor. Müşteri hizmetleriyle görüştünüz mü? Genişletmek için tıkla... Evt diyorlar intarnetinizde hiçbir sıkıntı gözükmüor die.
OrnitorenkPepsi Megapat Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 443 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2022 #12 Zayron25 dedi: Bak kanka: Eki Görüntüle 1393161 Aynı. Genişletmek için tıkla... 1mbps yazıyor alttaki 2 cihazda, diğer cihazda hız test yaptınız mı?
Zayron25 dedi: Bak kanka: Eki Görüntüle 1393161 Aynı. Genişletmek için tıkla... 1mbps yazıyor alttaki 2 cihazda, diğer cihazda hız test yaptınız mı?
Zayron25 Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 379 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #13 OrnitorenkPepsi dedi: 1Mbps yazıyor alttaki 2 cihazda, diğer cihazda hız test yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet hala 12-13 METANİC dedi: Aklıma başka bir şey gelmiyor. Müşteri hizmetleriyle görüştünüz mü? Genişletmek için tıkla... Çözdüm. Modemi sıfırladım sorun çözüldü herkese teşekkür. Son düzenleme: 20 Mayıs 2022
OrnitorenkPepsi dedi: 1Mbps yazıyor alttaki 2 cihazda, diğer cihazda hız test yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet hala 12-13 METANİC dedi: Aklıma başka bir şey gelmiyor. Müşteri hizmetleriyle görüştünüz mü? Genişletmek için tıkla... Çözdüm. Modemi sıfırladım sorun çözüldü herkese teşekkür.
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.359 Makaleler 3 Çözümler 80 20 Mayıs 2022 #14 Zayron25 dedi: Evet hala 12-13 Çözdüm. Modemi sıfırladım sorun çözüldü herkese teşekkür. Genişletmek için tıkla... Modem resetlemek herkesin bildiği ama genellikle işe yaramayan bir çözüm olduğu için söylememiştim. Neyse çözüldüğüne sevindim.
Zayron25 dedi: Evet hala 12-13 Çözdüm. Modemi sıfırladım sorun çözüldü herkese teşekkür. Genişletmek için tıkla... Modem resetlemek herkesin bildiği ama genellikle işe yaramayan bir çözüm olduğu için söylememiştim. Neyse çözüldüğüne sevindim.
OrnitorenkPepsi Megapat Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 443 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #15 Zayron25 dedi: Evet hala 12-13 Çözdüm. Modemi sıfırladım sorun çözüldü herkese teşekkür. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen o cihaza giden trafik kısıtlıydı ve sıfırlamak çözdü bu yüzden.
Zayron25 dedi: Evet hala 12-13 Çözdüm. Modemi sıfırladım sorun çözüldü herkese teşekkür. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen o cihaza giden trafik kısıtlıydı ve sıfırlamak çözdü bu yüzden.