24 Mbps İnternet Düşük Hız Problemi

ѕυяяєαℓ

Hectopat
Daha fazla  
24 Mbps internet hızımız var gözüküyor, ama en fazla 12 alıyoruz. Sebebi ne olabilir? Çok kişi bağlanınca da kopmalar oluyor.

Altyapı, modem bunlar dikkat edilmesi gerekenler. Binaya kadar gelen altyapı sağlamdır, evdeki sorunludur kopmalar olur. Modeminiz iyi değildir, yavaşlama ve kopmalar olur. Kaldı ki İSS'ler 24-25 mbps diye satarlar ama onun içinde "'e kadar" diye bir ibare bulunur ki bu hızı genelde sadece geceleri verirler.

Yanlış Bilgilendirme
24 Mbps internet hızınız yok ve asla olmayacak.
ISS size EN FAZLA 24 Mbps hız sağlayacağını söylüyör sözleşmenizde. 24 Mbps hız sağlayacağını söylemiyor.
Türkiye koşullarında 12 Mbps hız görmeniz normal...

Son düzenleyen: Moderatör:
Her konuya neden aynı cevabı yazıyorsun? 16 Mbps internet kullanıyorum 16'ya kadar değil aldığım hız 4'ün üzerine çıkmıyor. Kendinden habersiz firmaları savunmayı bırakın.

Her konuya neden aynı cevabı yazıyorsun? 16 Mbps internet kullanıyorum 16'ya kadar değil aldığım hız 4'ün üzerine çıkmıyor. Kendinden habersiz firmaları savunmayı bırakın.

Türkiye'de bahsettiğin hizmeti veren bir servis sağlayıcı yok. Ki kendi söyleyişine göre de 16 Mbps kullanamıyorsun. İstersen kullandığın tarifeyi ve servis sağlayıcını söyle Sözleşme esaslarına bakalım.
Buradan alacağın bir cevapla internet hızın yükselmeyecek.
Arkadaşın firmalarında hissesi var.
Bunu yazabilmek için üye olmuşa benziyorsun, zahmet olmuş gadget

Bende de benzer bir sorun var. Görev yöneticisi 23 mb/sn yazmasına rağmen Steam'de 2, 5 mb/sn yazıyor. Cidden de o hızda indiriyor. Kaç defa test ettim 23 mb/sn hız kesin. Sanki PC içinden sınırlayan bir şey varmış gibi. Hala bir çözüm bulamadım.
Anakart: MSI B450M Tomahawk Max.
SSD M.2 Samsung 970 Evo 500GB.

Yazan hızı 10'a bölün, yaklaşık indirme hızınızı alırsınız. Değerler doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…