24 Mbps internet nasıldır?

Saatte ortalama tam hızda 10.8 gb indirebiliyorsun. Yani şuan bir Diablo IV'ı indirmek 80 gb varsayarsak hız düşümleriyle beraber 8 saate inmiş olacak. Kısaca bir oyun indireceksen gece açık bırakman gerekecek bilgisayarı. Verdiği ms konusunda zaten ya vdsl yada fiber olacağı için bir problem olmaz ama yaşadığın yere görede bakmak lazım. Marmara bölgesinde yaşıyorsan çok büyük ms görmezsin.

3 megabit gerçekten çok azmış be pahalıymış bir de Superonline gayet bütçe dostuydu ama bozdu bir zamandan sonra.

Sadece Türk Telekom veya Vodafone gibi tanınmış şirketlere bakmayın, onlar zaten pahalı olur. Ben geçen 100Mbps interneti 135TL'ye aldım. Saniyede 10 MB civarı indiriyor. Tabii önce araştırın hepsi güvenilir olmayabiliyor.

Şanlıurfa.

Arkadaşlar VDSL'imiş baktım.

Göknet altyapı sorgulama yapın. Ve www.fixnet.com.tr bakabilirsin uygun.

81Mbps maksimum hız 8Mbps'ye kadar upload 250TL fakat ben 150 civarlarında bir şeyler arıyorum ama nerdee. Ekmek olmuş Şanlıurfa'da 5TL yapacak bir şey yok hocam.

100Mbps VDSL2 FixNet geçin hem sozleşmesiz hem de ucuz hocam. Pingleride düşük. lg.fixnet.com.tr 24Mbps'e cok para verilmez.

81Mbps maksimum hız 8Mbps'ye kadar upload 250TL fakat ben 150 civarlarında bir şeyler arıyorum ama nerdee. Ekmek olmuş Şanlıurfa'da 5TL yapacak bir şey yok hocam.

Gıbır nete bak altyapısı varsa ucuz. Dert etme pahalı olabilir ama bizim allahımız var.

8mbps başına 1mb indirme düşüyor hocam, hesaplayın buradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…