24 Mbps olması gereken internet 7 Mbps oluyor

ances

Hectopat
Daha fazla  
10 gün önce 16 Mbps'den 24 Mbps'ye geçtim ve ilk günlerde 20 Mbps alıyordum ancak su an 5'ten fazla göremiyorum, müşteri hizmetleri de sorunu çözemedi, ne yapmalıyım?

10 gün önce 16 Mbps'den 24 Mbps'ye geçtim ve ilk günlerde 20 Mbps alıyordum ancak su an 5'ten fazla göremiyorum, müşteri hizmetleri de sorunu çözemedi, ne yapmalıyım?
İnternet sağlayıcınız nedir?

Değişik bir durum normalde düşüş olmaması gerekir zamanında beni de 24'ten 35'e bedava gecirdiler o günden bu güne kadar 40 Mbps hız alıyorum yani 5 Mbps fazla geliyor.

Hocam nasıl çözemediler saha görevlisi göndersinler eve kablo testi yapmaları gerekiyor veya bakım varsa sizi bilgilendirmeleri gerekiyor. Yarın tekrar arayın çözemezlerse eve bakım uzmanı talep edin. Pazar günleri çalışıyorlar mı emin değilim.

Türk Telekom 5-6 yıl önce aynısı yaptı bana. 16 Mps yapalım demişlerdi ama yine aynı hızı almıştım.

Katılıyorum vee ekip göndermelerin talep edin. Ben TT kullanırken eve ekip gönderdiler 1 ay kadar idare etti yine yavaşladı sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…