Açılın bende 2k Monitörde Rtx 2070 kullanıyorum. Öncelikle 27" monitör çok büyük be kardeşim ya da bana öyle geldi malum 15" inç ekrandan direkt geçince feleğim şaştı. Bir aydan fazla oldu hala alışamadım. Bir de benim masam küçük o yüzden zorlanıyorum, kasa da masanın üstünde eşşek kadar 50 cm mesafe var suratımla sanki hem monitör hem kasa suratıma düşecekmiş gibi hissediyorum. Yani masanız küçük ise 27" inç biraz yorabilir. Performansa gelirsek, açık konuşmak gerekirse günümüz oyunlarında öyle 2k'da 144 Fps kolay olmuyor. Hedef bu ekran kartıyla 2k'da 144 Fps ise biraz zor. Özellikle "AAA" oyunlarda hele bir de ray tracing açıkken falan mümkün değil. Ama 80-90 FPS üstü garanti alınıyor. Ortalama 100-120 civarında seyrediyor. Bir iki tık ayar kısılırsa 2k'da 144 FPS görmekte mümkün. Bence 2k oyunculuk için hedef 144 FPS ise şayet, RTX2080'den aşağı ekran kartı alınmamalı. Hadi Rtx2070Süper olsun ama o da pek kurtarmayabilir. Onun dışında Rtx2070 2k'da pekala yeterli performans veriyor ama 144 FPS takıntınız var ise, ayar kısma takıntınızın olmaması gerekiyor. Ayrıca 2k monitörde oyun oynamanın hazzı bambaşka onuda belirteyim. Ben yıllarca monitöre değil hesap makinasına bakmışım gibi sanki öyle hissediyorum.