Buraya tahmin atmayalı çok uzun zaman olmuş. Vereceğim tüm tahminler her zaman olduğu gibi şahsıma aittir. Kendi fikirlerimdir alıntı değildir. Bilginize.
Schalke-Leipzig
Ligde son 9 maçını kaybetmeyerek seri yakalayan Leipzig önceki maç Bayern'e de geçit vermedi puanları paylaştılar. Schalke Bundesliga'nın bu sene açık ara en zayıf takımı denebilir. Son sırada olmaları da onu gösteriyor zaten. Leipzig tarafından direkt olarak galibiyet bekliyorum. Schalke önümüzdeki bir maçta reaksiyon gösterecek patlama yapacak ancak Leipzig gibi formda bir takıma karşı böyle bir durum olmaz bence. O maç bu maç olmamalı.
Bayern-Köln
Aralarındaki son 7 maç Bayern galibiyeti ile bitti. Bu serinin devam edeceğini düşünüyorum ancak şöyle bir durum var ki Köln tarafı son maç Bremen'e 7 attı. Özgüvenli olacaklardır ancak Allianz Arena'da taraftar desteğiyle beraber Bayern tarafının gollü galibiyetini bekliyorum. İki takımda gol bulabilir ancak ben maçta en az 3 gol çıkacağını düşünüyorum. Taraf olarak Bayern'i tercih ettiğimi de belirteyim.
Lazio-Milan
İtalya, Fransa ve Hollanda liglerini hiç sevmem ancak gene de fikrimi belirteyim. Lazio son 2 maçını kazanarak geliyor o 2 maçta da gol yemedi. Milan tarafının Leao, Giroud gibi etkili ayaklarının olmasına rağmen böyle kötü futbol oynayabilmesine şaşıyorum tebrikler gerçekten. Inter'den süper kupa finalinde 3 yemek nedir ya, ayrıca Inter maçın geneli topa sahip olamadı hep kontra aradı geldiğini attı o nasıl bir kapanma şeklidir cidden çok acayip. Fazla uzatmaya gerek yok Milan evinde oynasa direkt Milan tarafına giderdim ancak Lazio evinde daha iyi oynuyor. İki takımda zaman zaman açık verebiliyor iki takımdan da gol bekliyorum ancak çok golde beklemiyorum. 2-3 gol aralığına yakışır bir karşılaşma bence.
Arouca-Sporting CP
Aralarında kadro kalitesi farkı olsa da Arouca'da evinde fena oynamiyor. Son maç Portimonense'ye karşı 4 golle galip geldiler. Sporting kupa maçlarını önemsiyor ki Braga'ya 5 attı son kupa maçında. Mücadelenin en az 3 golle sonuçlanacağını düşünüyorum. İki takımda da atamayabilir dikkatli olalım. Bazen kuduruyor farka koşuyor deplasman tarafı.
Emmen-PSV
PSV önceki maç Vitesse ile oynadı maç güzeldi sonlara doğru Vitesse'nin net penaltısını yedi hakem üstüne itirazdan kırmızı verdi Vitesse'ye. Psv güzel kollanıyor ligde bana kalırsa. Kollanmaya ihtiyacı oldugunu dusunmeyenler olabilir ancak Gakpo gittiğinden beri öyle kötü bir gidişat var ki takımın topa vurmaya isteği yok. Xavi de olmasa orta saha açık oynayacak öyle bir takıma döndü bunlar. Tek yıldızların eline bakıyorlar gol atıp yatıyorlar ki bu takımdan beklenecek son şey skora yatmak. Bilen bilir bir kaç sene önce Ajax ile olan liderlik mücadelelerini. Neyse maça gelirsek ev tarafı yetersiz pek bir şey anlatmaya gerek yok, PSV'de son maç De Jong sakatlandı oyundan çıktı penaltı da kaçırdı beddua çok aldı sanırım ondan sakatlandı
. İlk 11'de muhtemel olarak gözüküyor şuanlık bir sakatlık gözükmüyor maç saati oynar mı bilemem. Psv'nin en az 2 gol atarak mücadeleyi kazanacağını düşünüyorum. Rakip zayıf daha ne olsun
.
Bültenden toplam 5 maç anlattım umarım beğenmişsinizdir. Leipzig ve Bayern maçları en çok aklıma yatan maçlar bilginiz olsun. Hayırlı geceler.