GodMode Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 1.382 Çözümler 14 Yer Winden Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2019 #11 Herhangi bir uyarı vermiyor mu? Veriyorsa paylaşın, bakalım. Şayet vermiyorsa temiz kurulum yapmanızı öneririm.
Herhangi bir uyarı vermiyor mu? Veriyorsa paylaşın, bakalım. Şayet vermiyorsa temiz kurulum yapmanızı öneririm.
N Necati ÜNAL Kilopat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 252 Çözümler 1 3 Ocak 2019 #12 Hiçbir uyarı vermiyor. HDD ve içerisindeki Windows temiz zaten. Kendi kullandığım HDD, henüz söktüm. GodMode dedi: Herhangi bir uyarı vermiyor mu? Veriyorsa paylaşın, bakalım. Şayet vermiyorsa temiz kurulum yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla...
Hiçbir uyarı vermiyor. HDD ve içerisindeki Windows temiz zaten. Kendi kullandığım HDD, henüz söktüm. GodMode dedi: Herhangi bir uyarı vermiyor mu? Veriyorsa paylaşın, bakalım. Şayet vermiyorsa temiz kurulum yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla...
GodMode Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 1.382 Çözümler 14 Yer Winden Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2019 #13 Peki bir de bilgisayarı güvenli modda açar mısınız?
N Necati ÜNAL Kilopat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 252 Çözümler 1 3 Ocak 2019 #14 Yarın dener sonuçları resim olarak buraya atarım. İyi geceler. GodMode dedi: Peki bir de bilgisayarı güvenli modda açar mısınız? Genişletmek için tıkla...
Yarın dener sonuçları resim olarak buraya atarım. İyi geceler. GodMode dedi: Peki bir de bilgisayarı güvenli modda açar mısınız? Genişletmek için tıkla...
N Necati ÜNAL Kilopat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 252 Çözümler 1 3 Ocak 2019 #15 GodMode dedi: Peki bir de bilgisayarı güvenli modda açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Denedim bugün bir değişiklik olmadı. Güvenli başlatı seçtikten sonra 1 2 saniye sonra yine kendini resetliyor.
GodMode dedi: Peki bir de bilgisayarı güvenli modda açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Denedim bugün bir değişiklik olmadı. Güvenli başlatı seçtikten sonra 1 2 saniye sonra yine kendini resetliyor.
Zgrrs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2018 Mesajlar 5.881 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2019 #16 Yazdiginizdan tam anlayamadim ama içerisinde temiz sistemin kurulu olduğu bir HDD yi başka bir PC den sökup buna mı taktiniz.
Yazdiginizdan tam anlayamadim ama içerisinde temiz sistemin kurulu olduğu bir HDD yi başka bir PC den sökup buna mı taktiniz.
N Necati ÜNAL Kilopat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 252 Çözümler 1 3 Ocak 2019 #17 Evet öyle yaptım. Zgrrs dedi: Yazdiginizdan tam anlayamadim ama içerisinde temiz sistemin kurulu olduğu bir HDD yi başka bir PC den sökup buna mı taktiniz. Genişletmek için tıkla...
Evet öyle yaptım. Zgrrs dedi: Yazdiginizdan tam anlayamadim ama içerisinde temiz sistemin kurulu olduğu bir HDD yi başka bir PC den sökup buna mı taktiniz. Genişletmek için tıkla...
Zgrrs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2018 Mesajlar 5.881 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2019 #18 Necati ÜNAL dedi: Evet öyle yaptım. Genişletmek için tıkla... HDD yi takip format atıp yeni bir sistem kurmadiysaniz yapmanız gereken herşeyden önce bu olmalı.
Necati ÜNAL dedi: Evet öyle yaptım. Genişletmek için tıkla... HDD yi takip format atıp yeni bir sistem kurmadiysaniz yapmanız gereken herşeyden önce bu olmalı.
N Necati ÜNAL Kilopat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 252 Çözümler 1 4 Ocak 2019 #19 Zgrrs dedi: HDD yi takip format atıp yeni bir sistem kurmadiysaniz yapmanız gereken herşeyden önce bu olmalı. Genişletmek için tıkla... Sorun çözülmüştür. Başka bir HDD taktım çalıştı eski HDD bozuk değildi yeni formatlı sıfır HDD idi ama onda çalışmadı bende onu eski bilgisayarıma taktım. İlgilendiğiniz için teşekkürler.
Zgrrs dedi: HDD yi takip format atıp yeni bir sistem kurmadiysaniz yapmanız gereken herşeyden önce bu olmalı. Genişletmek için tıkla... Sorun çözülmüştür. Başka bir HDD taktım çalıştı eski HDD bozuk değildi yeni formatlı sıfır HDD idi ama onda çalışmadı bende onu eski bilgisayarıma taktım. İlgilendiğiniz için teşekkürler.