Çözüldü 24-pin güç bağlantısı takılı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

8ufhoxxoh

Centipat
Daha fazla  
Tam takılı mı bir türlü çözemedim, elimden geldiğince bastırdım, bu durumda şimdi bir bilgilendirir misiniz, tam takılı mı?

Çözüm
Sadece 4 pin takılmış, geri kalan 20 tane pin olmamış. "Çalışıyorsa takmışsınızdır" ne demek? Oradan ark yaparsa yangın bile çıkar. Sakın bir şey bilmeyen insanları dinlemeyin. Mandalı kaldırıp, vücut ağırlığınızla beraber iyice tekrar bastırın.

Üstümdeki mesajda "Çalışıyorsa takmışsınızdır, çalışmıyorsa takmamışsınızdır" gibi bir mesaj yazıyordu. Az önce düzenlendi.
Sadece 1 kablo tam oturmuş diğerlerini tekrar deneyin. Takıldığı zaman hepsi bir hiza boşluksuz olacak.

Son düzenleme:
Sadece 4 pin takılmış, geri kalan 20 tane pin olmamış. "Çalışıyorsa takmışsınızdır" ne demek? Oradan ark yaparsa yangın bile çıkar. Sakın bir şey bilmeyen insanları dinlemeyin. Mandalı kaldırıp, vücut ağırlığınızla beraber iyice tekrar bastırın.

Üstümdeki mesajda "Çalışıyorsa takmışsınızdır, çalışmıyorsa takmamışsınızdır" gibi bir mesaj yazıyordu. Az önce düzenlendi.

Son düzenleme:
Çözüm
Çok teşekkür ederim, dönüş yapacağım.

@RoCoKo hallettim sağol tekrardan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…