Çözüldü 24-pin güç bağlantısı takılı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

8ufhoxxoh

Centipat
Daha fazla  
Tam takılı mı bir türlü çözemedim, elimden geldiğince bastırdım, bu durumda şimdi bir bilgilendirir misiniz, tam takılı mı?

IMG_20250109_230938_331.jpg

Çözüm
Sadece 4 pin takılmış, geri kalan 20 tane pin olmamış. "Çalışıyorsa takmışsınızdır" ne demek? Oradan ark yaparsa yangın bile çıkar. Sakın bir şey bilmeyen insanları dinlemeyin. Mandalı kaldırıp, vücut ağırlığınızla beraber iyice tekrar bastırın.

Üstümdeki mesajda "Çalışıyorsa takmışsınızdır, çalışmıyorsa takmamışsınızdır" gibi bir mesaj yazıyordu. Az önce düzenlendi.
Sadece 4 pin takılmış, geri kalan 20 tane pin olmamış. "Çalışıyorsa takmışsınızdır" ne demek? Oradan ark yaparsa yangın bile çıkar. Sakın bir şey bilmeyen insanları dinlemeyin. Mandalı kaldırıp, vücut ağırlığınızla beraber iyice tekrar bastırın.

Üstümdeki mesajda "Çalışıyorsa takmışsınızdır, çalışmıyorsa takmamışsınızdır" gibi bir mesaj yazıyordu. Az önce düzenlendi.

Son düzenleme:
Çözüm
Çok teşekkür ederim, dönüş yapacağım.

@RoCoKo hallettim sağol tekrardan
IMG_20250110_011544_896.jpg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı