Bilgilicahil Hectopat Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2015 #1 Resimde Görüldüğü gibi pinde ki demirin bir tanesi eksik yoksa ben mi yanılıyorum. Ürün eksen bilgisayardan alındı. HIGHPOWER 600W ELEMENT BRONZE II Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2015
Resimde Görüldüğü gibi pinde ki demirin bir tanesi eksik yoksa ben mi yanılıyorum. Ürün eksen bilgisayardan alındı. HIGHPOWER 600W ELEMENT BRONZE II
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 10 Haziran 2015 #2 Eksik olması kabloyu doğru kılıyor zaten. Bu kabloda bir tane eksik pin bulunur.
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.235 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 10 Haziran 2015 #3 Mikail hocam doğruyu söylüyor. 24 pin kablosunda bir tane eksik olur kabloyu yuvaya oturtmak için.
B Berkan B. Hectopat Katılım 9 Nisan 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2016 #4 Merhaba admin bana yardımcı olur musun yeni pc topladım benimde 24 pin kabloda 1 pin eksik takıyorum fakat pc çalışmıyor eski pcnin kablosunda eksik pin yok ve çalışyor şimdi benim o eksik pin için ne yapmam lazım.
Merhaba admin bana yardımcı olur musun yeni pc topladım benimde 24 pin kabloda 1 pin eksik takıyorum fakat pc çalışmıyor eski pcnin kablosunda eksik pin yok ve çalışyor şimdi benim o eksik pin için ne yapmam lazım.