winamp2 Hectopat Katılım 1 Kasım 2018 Mesajlar 193 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, güç kaynağının ATX kablosu anakarta yetismiyor. Kasa değişmek istemiyorum. Ne yapabilirim?
Merhaba arkadaşlar, güç kaynağının ATX kablosu anakarta yetismiyor. Kasa değişmek istemiyorum. Ne yapabilirim?
Bilginm53 Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 214 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #2 winamp2 dedi: Merhaba arkadaşlar, güç kaynağının ATX kablosu anakarta yetismiyor. Kasa değişmek istemiyorum. Ne yapabilirim? Eki Görüntüle 723728 Genişletmek için tıkla... Bilgisayar Kabloları - PC Kablo Çeşitleri ve Fiyatları - n11 Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
winamp2 dedi: Merhaba arkadaşlar, güç kaynağının ATX kablosu anakarta yetismiyor. Kasa değişmek istemiyorum. Ne yapabilirim? Eki Görüntüle 723728 Genişletmek için tıkla... Bilgisayar Kabloları - PC Kablo Çeşitleri ve Fiyatları - n11 Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.034 Makaleler 26 Çözümler 519 2 Kasım 2020 #3 İşaretlediğim açıklıktan geçirmeyi denediniz mi?
Hangottom Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 3.605 Makaleler 4 Çözümler 12 2 Kasım 2020 #4 Tam olarak nereden geçiriyorsunuz alttan mı? ATX güç girişinin yanında çıkış yok mu?
pilavyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 1.994 Çözümler 12 Yer Bursa 2 Kasım 2020 #5 Hocam o nasıl bir anakart. Genelde güç girişi en sağda olur, bu biraz tuhaf.
4PieD Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 3.500 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Kocaeli 2 Kasım 2020 #6 Kasanın yan tarafını açık bırak, arkadan geçir.
8 89069 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 2 Kasım 2020 #7 Emir M. dedi: İşaretlediğim açıklıktan geçirmeyi denediniz mi? Eki Görüntüle 723759 Genişletmek için tıkla... Ekran kartı takılacaksa yine kurtarmayabilir.
Emir M. dedi: İşaretlediğim açıklıktan geçirmeyi denediniz mi? Eki Görüntüle 723759 Genişletmek için tıkla... Ekran kartı takılacaksa yine kurtarmayabilir.
winamp2 Hectopat Katılım 1 Kasım 2018 Mesajlar 193 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #8 pilavyer dedi: Hocam o nasıl bir anakart. Genelde güç girişi en sağda olur, bu biraz tuhaf. Genişletmek için tıkla... Bende anlamadım sorunlarla bogusuyorum girisi nereye yapmışlar kablo kopacak zorlasam
pilavyer dedi: Hocam o nasıl bir anakart. Genelde güç girişi en sağda olur, bu biraz tuhaf. Genişletmek için tıkla... Bende anlamadım sorunlarla bogusuyorum girisi nereye yapmışlar kablo kopacak zorlasam
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.332 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #9 Emir M. dedi: İşaretlediğim açıklıktan geçirmeyi denediniz mi? Eki Görüntüle 723759 Genişletmek için tıkla... Hocam zaten oradan çıkarıyor sanırsam. Bence konu sahibi daha detayı ve elinin daha az yer kapladığı bir fotoğraf teda daha iyi olur.( detayli: Güç kablosunun geldiği yerin ve anakartın güç girişinin görülmesi)
Emir M. dedi: İşaretlediğim açıklıktan geçirmeyi denediniz mi? Eki Görüntüle 723759 Genişletmek için tıkla... Hocam zaten oradan çıkarıyor sanırsam. Bence konu sahibi daha detayı ve elinin daha az yer kapladığı bir fotoğraf teda daha iyi olur.( detayli: Güç kablosunun geldiği yerin ve anakartın güç girişinin görülmesi)
winamp2 Hectopat Katılım 1 Kasım 2018 Mesajlar 193 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #10 4PieD dedi: Kasanın yan tarafını açık bırak, arkadan geçir. Genişletmek için tıkla... O kadar uzun değil Emir M. dedi: İşaretlediğim açıklıktan geçirmeyi denediniz mi? Eki Görüntüle 723759 Genişletmek için tıkla... Zaten o kısımdan geçirdim..guc kaynağı altta..en yakın çıkış burası..ona rağmen yetişmiyor
4PieD dedi: Kasanın yan tarafını açık bırak, arkadan geçir. Genişletmek için tıkla... O kadar uzun değil Emir M. dedi: İşaretlediğim açıklıktan geçirmeyi denediniz mi? Eki Görüntüle 723759 Genişletmek için tıkla... Zaten o kısımdan geçirdim..guc kaynağı altta..en yakın çıkış burası..ona rağmen yetişmiyor