8 89069 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 2 Kasım 2020 #11 Bilginm53'ün paylaştığı kablodan alman şart o zaman.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.337 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #12 winamp2 dedi: O kadar uzun değil. Zaten o kısımdan geçirdim. Guc kaynağı altta. En yakın çıkış burası. Ona rağmen yetişmiyor. Genişletmek için tıkla... Öbür yuvadan çıkartıp fotoğraf atar mısınız.
winamp2 dedi: O kadar uzun değil. Zaten o kısımdan geçirdim. Guc kaynağı altta. En yakın çıkış burası. Ona rağmen yetişmiyor. Genişletmek için tıkla... Öbür yuvadan çıkartıp fotoğraf atar mısınız.
winamp2 Hectopat Katılım 1 Kasım 2018 Mesajlar 193 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #13 SHER-LOCKED dedi: Öbür yuvadan çıkartıp fotoğraf atar mısınız. Genişletmek için tıkla... Öbür yuvaya taktım daha uzak kalıyor.. anakartın pin girişinin orada olması çok kötü oldu... uzatıcı kablo aldım..mecbur böyle kullancam..
SHER-LOCKED dedi: Öbür yuvadan çıkartıp fotoğraf atar mısınız. Genişletmek için tıkla... Öbür yuvaya taktım daha uzak kalıyor.. anakartın pin girişinin orada olması çok kötü oldu... uzatıcı kablo aldım..mecbur böyle kullancam..