A Azygos1 Hectopat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 871 28 Temmuz 2019 #1 Kasamın demontajını yapıyorum fakat 24 pin olan kabloyu çıkartamadım bir türlü. Fazla zorlamak istemiyorum, zarar veririm diye nasıl çıkartmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2019
Kasamın demontajını yapıyorum fakat 24 pin olan kabloyu çıkartamadım bir türlü. Fazla zorlamak istemiyorum, zarar veririm diye nasıl çıkartmalıyım?
HakanCT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 1 Çözümler 47 Yer Tarkov 28 Temmuz 2019 #2 Tırnağını bastırın ve yukarıya doğru çekin. Artı 0 Eksi
YusufGK Kilopat Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 124 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2019 #3 HakanCT dedi: Tırnağını bastırın ve yukarıya doğru çekin. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi değil. Tırnağı bastırıp sağa sola kaydırarak yukarı çekerseniz rahat çıkarabilirsiniz, yoksa çok zorlanırsınız. Artı 0 Eksi
HakanCT dedi: Tırnağını bastırın ve yukarıya doğru çekin. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi değil. Tırnağı bastırıp sağa sola kaydırarak yukarı çekerseniz rahat çıkarabilirsiniz, yoksa çok zorlanırsınız.
HakanCT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 1 Çözümler 47 Yer Tarkov 28 Temmuz 2019 #4 YusufGK dedi: Arkadaşın dediği gibi değil. Tırnağı bastırıp sağa sola kaydırarak yukarı çekerseniz rahat çıkarabilirsiniz, yoksa çok zorlanırsınız. Genişletmek için tıkla... Sağ sol yapayım derken yuvayı kırmayın da orası yeterli. Abartmamak kaydıyla oynatarak çıkartılabilir. Artı 0 Eksi
YusufGK dedi: Arkadaşın dediği gibi değil. Tırnağı bastırıp sağa sola kaydırarak yukarı çekerseniz rahat çıkarabilirsiniz, yoksa çok zorlanırsınız. Genişletmek için tıkla... Sağ sol yapayım derken yuvayı kırmayın da orası yeterli. Abartmamak kaydıyla oynatarak çıkartılabilir.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 28 Temmuz 2019 #5 Sağa sola oynatip, tam gucle çek. Çıkar. Artı 0 Eksi
time to abandon ship Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 2.757 Makaleler 3 Çözümler 30 28 Temmuz 2019 #6 Çok fazla zorlamadan sağa sola oynatarak ve tırnağa bastırarak çıkartmaya çalışın. Artı 0 Eksi
KS KS A Azygos1 Hectopat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 871 28 Temmuz 2019 #7 Peki takarken nasıl takıcam Daha doğrusu taktım ama hiç çıt sesi falan gelmedi tam oturdu gibi ama emin olamadım Artı 0 Eksi
Peki takarken nasıl takıcam Daha doğrusu taktım ama hiç çıt sesi falan gelmedi tam oturdu gibi ama emin olamadım
2 226261 Hectopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 1.702 Çözümler 4 28 Temmuz 2019 #8 Azygos1 dedi: Peki takarken nasıl takıcam Daha doğrusu taktım ama hiç çıt sesi falan gelmedi tam oturdu gibi ama emin olamadım Genişletmek için tıkla... Köküne kadar girdiyse, ver coşkuyu gitsin sisteme. Artı 0 Eksi
Azygos1 dedi: Peki takarken nasıl takıcam Daha doğrusu taktım ama hiç çıt sesi falan gelmedi tam oturdu gibi ama emin olamadım Genişletmek için tıkla... Köküne kadar girdiyse, ver coşkuyu gitsin sisteme.