Çözüldü 24 pin PSU kablosunda bir pin eksik

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar merhaba. Yeni bir PSU aldım, şimdi geldi. Açtım ve anakarta bağladığımız kabloyu elime aldım. 1 tane pinin içindeki demir yuva boş. Bu herhangi bir sorun yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
O pin zaten genel olarak boş oluyor sadece bazı PSU'larda dolu oluyor yani sorun yaratmaz. Fakat benim dikkatimi çeken başka bir durum var. PSU'yu sıfır mı aldınız yoksa ikinci el mi? Eğer sıfır aldıysanız pinlerin göbeklerindeki metal kısımların bazılarında deforme var. Sorun yaratmaz belki ama sıfır ise böyle olmaması lazımdı.

Sıfır ya ben de anlamadım bunu, bir PC'ye takip bakayım umarım sorun oluşturmaz.

Sorun olacağını sanmıyorum. Siz montajını yapıp deneyin. Zaten sorun olursa garantiniz var değişim talep edersiniz.

Ya bir de PSU'yu kasaya montajlayabilsem. Vida yerleri kasayla birbirini tutmuyor cebeleşiyorum yarım saattir. Teşekkürler tekrardan.

Kasaya uymayan PSU hiç görmedim. PSU'yu ters takmış olabilirsiniz ona dikkat edin. Genelde etiketli kısım üste gelir ve kablo çıkışlar kasanın içine alta denk gelir.

Kasaya uymayan PSU hiç görmedim. PSU'yu ters takmış olabilirsiniz ona dikkat edin. Genelde etiketli kısım üste gelir ve kablo çıkışlar kasanın içine alta denk gelir.

O şekilde zaten hocam ama çözdüm bir şekilde, kullanmadığım teller vardı PSU'nun içinden geçirip kasayla bağladım, pul ve vida ile de sağlamlaştırdım. Açık PC şu an, teşekkür ederim yardımlarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…