Sinfull Hectopat Katılım 3 Mayıs 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2016 #1 İnternetten bakiyorum ama bulamadim. Elinde olan varsa iletisime gecerse sevinirim.
P pirates caribbean Hectopat Katılım 24 Mayıs 2015 Mesajlar 526 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2016 #2 n11 de 80 tl satılıyor. Eğer yapabiliyorsan kendinde yapabilirsin. Nasıl yapacağın hakkında resim ve video ekledim. Lenovo 14 Pin. Psu Main Power 24-pin To 14-pin Adapter Cable 887 - n11.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 4 Mayıs 2016
n11 de 80 tl satılıyor. Eğer yapabiliyorsan kendinde yapabilirsin. Nasıl yapacağın hakkında resim ve video ekledim. Lenovo 14 Pin. Psu Main Power 24-pin To 14-pin Adapter Cable 887 - n11.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sinfull Hectopat Katılım 3 Mayıs 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2016 #3 Cevabiniz icin tesekkur ederim. Videoyu izledim pek bisey yok ama soz konusu bilgisayar olunca insan riske atamiyor Bu arada kabloyu Aliexpressden 4 dolara siparis ettim.
Cevabiniz icin tesekkur ederim. Videoyu izledim pek bisey yok ama soz konusu bilgisayar olunca insan riske atamiyor Bu arada kabloyu Aliexpressden 4 dolara siparis ettim.