Epic Games "24 saat beklemelisin" hatası nedir?

AGOK9319

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GeForce RTX3060 - I5 12400F - 24GB GSKILL RAM - 1TB MSI SPANTİTUM M.2 SSD - MSI PRO H610M-E - RAZER DEATHADDER ESSENTİAL - RAZER ORNATA V3 - GİGABYTE GS27QC 2K 170HZ
Ben 24 saat beklemek istemiyorum ne yapmalıyım? Çözümü varsa yazar mısınız?

Bende dün satın alım yapacaktım kartımda yeteri miktarda para var kullanıma vs açık. Fakat limitin yetersiz uyarısı verdi 3-4 kere ve bloke yedim 24 saat boyunca 24 saat geçti ve hala aynı uyarıyı verıyor. Bu 24 saatlik süreçte birkaç kez ödemeyi denedim acaba onunla mı alakalı?

Bende dün satın alım yapacaktım kartımda yeteri miktarda para var kullanıma vs açık. Fakat limitin yetersiz uyarısı verdi 3-4 kere ve bloke yedim 24 saat boyunca 24 saat geçti ve hala aynı uyarıyı verıyor. Bu 24 saatlik süreçte birkaç kez ödemeyi denedim acaba onunla mı alakalı?
Çözebildiniz mi sorunu?

Hayır hala kredi kartımı kabul etmıyor artık Gpay ile yapıyorum ödemeyi.
Hocam ben sorunu çözdüm, TLOU2'yi almaya çalışıyordum banka kartımda para olmasına rağmen alamıyordum ama öğrenci olduğum için bendeki banka kartı farklı bir tipmiş sanırım, yani limiti internet alımlarında düşükmüş içinde ne kadar paranız olsa bile. Ailemden birinin kartına parayı yollayıp onun kartından alınca sorun çözüldü, teşekkürler yine de cevap verdiğiniz için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı