Öncelikle iyi akşamlar, Steam ortak hesap satın aldım, Wukong oyununu yükledım ve oyun boyle bır hata verıyor, "üzgünüz, bir şeyler ters gitti, cözümler icin adresi ziyaret edin" diyor, sebebını bılen yazabilir mi?
ilk girişte online girmemi istiyorOffline moda aldınız mı hesabı?
Steam'a giriş yaptıktan sonra offline moda alın.ilk girişte online girmemi istiyor
Hocam direkt Wİ-Fİ kapalı giriniz. Bilmem ne Fix adlı yerden oyun aldığımda kendileri çözüm üretemediğinde arkadaşla uğraşıp böyle bir çözüm bulmuştuk. Özellikle RDR' 2 de kanser etmişti. Sonra tövbe ettik, parası neyse verip oynadık.ilk girişte online girmemi istiyor
boyle diyor interneti kapatıncaSteam'a giriş yaptıktan sonra offline moda alın.
Offline moddan çıkartıp internet bağlantını kesermisinboyle diyor interneti kapatınca
modemın fısını cektım suan oyun kendı kendıne sılınmıs saka gibiHocam direkt Wİ-Fİ kapalı giriniz. Bilmem ne Fix adlı yerden oyun aldığımda kendileri çözüm üretemediğinde arkadaşla uğraşıp böyle bir çözüm bulmuştuk. Özellikle RDR' 2 de kanser etmişti. Sonra tövbe ettik, parası neyse verip oynadık.
yüklü oyun silindiOffline moddan çıkartıp internet bağlantını kesermisin
oyun dosyalarını kontrol edermisin diskiniz c:/steam/steamapps/common/(oyununuz) varsa ismi indirmeyi tekrar başlatın, dosyaları kontrol edecektir, yoksa garip bi durummodemın fısını cektım suan oyun kendı kendıne sılınmıs saka gibi
oyunun adı yazıyor ama masaüstünde oyun gitti 150 gb yer acıldıoyun dosyalarını kontrol edermisin diskiniz c:/steam/steamapps/common/(oyununuz) varsa ismi indirmeyi tekrar başlatın, dosyaları kontrol edecektir, yoksa garip bi durum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.