Öncelikle iyi akşamlar, Steam ortak hesap satın aldım, Wukong oyununu yükledım ve oyun boyle bır hata verıyor, ''üzgünüz, bir şeyler ters gitti, cözümler icin adresi ziyaret edin'' diyor, sebebını bılen yazabilir mi?
Öncelikle iyi akşamlar, Steam ortak hesap satın aldım, Wukong oyununu yükledım ve oyun boyle bır hata verıyor, "üzgünüz, bir şeyler ters gitti, cözümler icin adresi ziyaret edin" diyor, sebebını bılen yazabilir mi?
Hocam direkt Wİ-Fİ kapalı giriniz. Bilmem ne Fix adlı yerden oyun aldığımda kendileri çözüm üretemediğinde arkadaşla uğraşıp böyle bir çözüm bulmuştuk. Özellikle RDR' 2 de kanser etmişti. Sonra tövbe ettik, parası neyse verip oynadık.
Hocam direkt Wİ-Fİ kapalı giriniz. Bilmem ne Fix adlı yerden oyun aldığımda kendileri çözüm üretemediğinde arkadaşla uğraşıp böyle bir çözüm bulmuştuk. Özellikle RDR' 2 de kanser etmişti. Sonra tövbe ettik, parası neyse verip oynadık.
oyun dosyalarını kontrol edermisin diskiniz c:/steam/steamapps/common/(oyununuz) varsa ismi indirmeyi tekrar başlatın, dosyaları kontrol edecektir, yoksa garip bi durum
oyun dosyalarını kontrol edermisin diskiniz c:/steam/steamapps/common/(oyununuz) varsa ismi indirmeyi tekrar başlatın, dosyaları kontrol edecektir, yoksa garip bi durum