24" vs 27" 280Hz monitör

sashafps

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
Asus VG259QM vs Asus VG279QM
Arkadaşlar hepimizin bildiği ASUS VG279QM model monitörü alacağım.
2.el alacağım için 24" olanı bulamadım gayet uygun fiyatlı alacağım içinde beklemek istemiyorum.
Uzun yıllardır FPS oyunları oynuyorum ve bugüne kadar hep 24" kullandım, şu an 27" geçince sıkıntı yaşar mıyım?

27 inç FPS oyunları için biraz büyük kalır. 24 üzerine çıkmayın derim ben.

Mide bulantısı yaşıyorum diyenler bile oluyor ancak alışılmışın dışına çıkmak problem olabilir. Deneme şansınız varsa bir süre deneyin ona göre karar verin. Genel olarak 24 inç monitörler tercih ediliyor.

27 inç FPS oyunları için biraz büyük kalır. 24 üzerine çıkmayın derim ben.

Evet imkan olsa 24 üzerinde çıkmak istemiyorum ama uygun fiyatlı bulunca da kaçırmak istemiyorum açıkçası ama biraz daha araştırıp 24 düşürmeye çalışacağım.

Alışma süreci olur, sıkıntı yaşarsınız büyük ihtimal. Yine de denemek istiyorsanız deneyin. Kendi fikrimi söylemek gerekirse sırf FPS oyunları için almazdım, 24 inç ideal. Mini bir televizyon büyüklüğündeki monitörde FPS oyunu oynamak istemem.

Hiç kullanmadım ama 27 inç 1080p için çok büyük geliyormuş.Bence 1080p ve fps oyunları için ideal 24 inç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…