24 yaşında mezun olmak çok mu geç?

Deffizy

Hectopat
Arkadaşlar hacı bayram veli üniversitesi hukuk fakültesi ögrencisiyim. Yaşım 22. okulu 1 yıl uzattım. 1 yıl daha uzayacak gibi duruyor maalesef. Oldu 4 yıllık fakülte 6 sene. yaş olacak haliyle 24, bu durum biraz canımı sıkıyor açıkçası. 1 yılda zorunlu stajımız var, oldu 25'e. Bir de askerlik var tabii. Vatan borcumuz. En iyi ihtimalle 26 yaşında nasipse avukat olmuş olacağım. Kafaya çok takıyorum bu konuyu. Adam akıllı çalışıp dersleri verseydim diyorum kendi kendime. Bir yandan bölümüm zor. Kalın kalın kitaplar insan aşırı bunalıyor, yaşıtlarımı 2 yıl geriden takip edecegim. Geceleri uyumadan sürekli aklıma bu mevzu geliyor. Sonrasında ne kadar kendime her şeyin başı sağlık desem de olmuyor. Okulunu uzatan bu yollardan geçmiş abilerin arkadaşların bu durumum hakkında yorumlarını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir şey için hiçbir yaş geç değil. Böyle başlıklar açarak diğer insanları karamsarlığa itmeyin. Yalnızca geleceğe umutla bakın ve biraz çabalayın. Gerisi gelir her şeyin zamanı var.

Hukuk Fakültesini 4 yılda bitirsen 4 yıl kaybederdin ama 6 yılda bitirerek 2 yıl kaybetmişsin bence.
Haklısın ama işte insan kafaya takmadan yapamıyor.
Hiçbir şey için hiçbir yaş geç değil. Böyle başlıklar açarak diğer insanları karamsarlığa itmeyin. Yalnızca geleceğe umutla bakın ve biraz çabalayın. Gerisi gelir her şeyin zamanı var.
İnsanları karamsarlıga itmek gibi bir niyetim yok,sadece bu durumumu paylaşmak tavsiye vermek isteyenleri dinlemek istedim.

Son düzenleme:
Hiçbir şey için geç değil aslında. Önemli olan nasıl bitirdiğinizdir.

Eğitimin yaşında zamanıda olmaz 50 yaşında abilerimiz ablalarımız girmek istiyor demem o ki hiçbir zaman geç değildir. Ayrıca siz bunu yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…