24 yıldır bir gram ileriye gidememek

Satanachia

Decipat
Makaleler
1
Yer
Alanya
Daha fazla  
Meslek
Social Media Marketing
Sene 1999, tam tamına 17 bin 480 kişi ihmalkarlığın kurbanı oldu. Aradan tam 24 yıl geçti, ne değişti peki? Hiçbir şey! Acı aynı acı, aynı tedbirsizlik, aynı vurdumduymazlık.

İstanbul depreminde aynı şeyler olacak bende İstanbul'da yaşıyorum ama en azından biz alabildiğimiz kadar önlem aldık ama tüm İstanbul yerle bir olacak %99 ihtimalle gibime geliyor.

Yine aynısı olacak bizim ülke böyle 3 hafta haber olur sonra devam.

İstanbul depreminde aynı şeyler olacak bende İstanbul'da yaşıyorum ama en azından biz alabildiğimiz kadar önlem aldık ama tüm İstanbul
Ülkede ki bütün birlik/gönüllü ve yardım ekipleri doğuda, olası bir İstanbul depremi felâket değil, kıyamet olur.

Ne başımızdakiler, ne millet akıllanıyor. Sırf birkaç kuruş için olanlar bunlar. En son ki depremde yıkılan binalar 1 yıllık falandı...

Son düzenleyen: Moderatör:
İstanbul depreminde aynı şeyler olacak bende İstanbul'da yaşıyorum ama en azından biz alabildiğimiz kadar önlem aldık ama tüm İstanbul yerle bir olacak %99 ihtimalle gibime geliyor.

İstanbul depreminde aynı şeyler olmayacak. Bunun en az 10 katı daha fazla bir felaket olacak.
Can kaybı ve yaralıların sayısı milyonları geçecek. Tüm dünya seferber olsa bile 100 binlerce bina var insanları kurtarmak ve en başta o enkazlara ulaşmak haftalar alacak.

Kaderim buymuş. Ne yapayım? Diyen kişiler olduğu sürece ilerleme olmaz.

Japon bilim bakanları bile Türkler ev yaparken ciddiye almıyor diyor. Bu günlerde unutulucak merak etmeyin.

Yıkılan binaları çoğu yeni binalar. Mütahitler namussuz. Toki evlerinin neredeyse tamamı yıkılmamış. Devlet yaptımı iyi yapıyor. Şu Türkiye de on binlerce namussuz mütahit var. Devlet hangi birine yetişsin.

Yetişmesi gerekenler belli ama isim verirsem sıkıntı çıkar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…