TUF Gaming monitörler, uygun fiyatlara özenle seçilmiŠbir dizi üst düzey oyun özellikleri sunan, uygun fiyatlı rekabetçi oyuncular için idealdir. Kusursuz görseller artık elinizin altında.
25 inç Full HD 240Hz 1ms HDR10 IPS Panel Nvidia G-Sync Black Odyssey G4 G40B Oyun Monitörü ls25bg400euxuf satın alın. Samsung Türkiye’den Bilgi alın.
www.samsung.com
Bu iki monitörü düşünüyorum. Eğer stokta olsaydı kesinlikle ASUS'u alacaktım ama olmadığı için Samsung alacağım. Başka altarnetifler varsa atar mısınız?
Acer Predator Xb273XBMIPRZX 27" Full HD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Dell S2522HG 24.5" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell S2522HG 24.5" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Acer Predator Xb273XBMIPRZX 27" Full HD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Dell S2522HG 24.5" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell S2522HG 24.5" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
240 hz denmi boostlanmış. çok iyi oldu bunu öğrenmem. şuan baya mutlu oldum yasak olmasaydı büyük harflerle yazıcaktım. bu bilgiyi verdiğin için çok teşekkür ederim. gerçek hz 240 olduğu için 240 kullanırım zaten. rog kalitesi baya iyi oldu. çok teşekkür ederim yeniden