S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.685 Makaleler 13 Çözümler 20 29 Ocak 2023 #11 @SrYED ölü piksel çıkan arkadaşlar vardı Dell'de.
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.102 Makaleler 1 Çözümler 15 29 Ocak 2023 #12 Salih METİN dedi: @SrYED ölü piksel çıkan arkadaşlar vardı Dell'de. Genişletmek için tıkla... Ölü piksel tamamen şans işi yani modelle pek alakası olduğunu sanmıyorum her monitörde çıkabiliyor. Bir de garantisi çok iyi zaten.
Salih METİN dedi: @SrYED ölü piksel çıkan arkadaşlar vardı Dell'de. Genişletmek için tıkla... Ölü piksel tamamen şans işi yani modelle pek alakası olduğunu sanmıyorum her monitörde çıkabiliyor. Bir de garantisi çok iyi zaten.
SrYED Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #13 Lory7 dedi: 144 değil 240Hz'den boostlanmış görüntü bozulacağını sanmıyorum ROG gibi kaliteli bir monitörde bozulursa 240a alırsınız çok fark etmez zaten. Genişletmek için tıkla... 2 şey daha sorucam. ben hikaye oyunlarıda oynıyacağım çok küçük gelirmi bu monitör. ve ghosting varmı acaba?
Lory7 dedi: 144 değil 240Hz'den boostlanmış görüntü bozulacağını sanmıyorum ROG gibi kaliteli bir monitörde bozulursa 240a alırsınız çok fark etmez zaten. Genişletmek için tıkla... 2 şey daha sorucam. ben hikaye oyunlarıda oynıyacağım çok küçük gelirmi bu monitör. ve ghosting varmı acaba?
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 29 Ocak 2023 #14 SrYED dedi: 2 şey daha soracağım. Ben hikaye oyunları da oynayacağım çok küçük gelir mi bu monitör. Ve ghosting var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Ghosting yok hikayeli oyun oynuyorsanız neden 240 Hz bakıyorsunuz Masanız çok büyük değilse küçük gelmez.
SrYED dedi: 2 şey daha soracağım. Ben hikaye oyunları da oynayacağım çok küçük gelir mi bu monitör. Ve ghosting var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Ghosting yok hikayeli oyun oynuyorsanız neden 240 Hz bakıyorsunuz Masanız çok büyük değilse küçük gelmez.
SrYED Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #15 Lory7 dedi: Ghosting yok hikayeli oyun oynuyorsanız neden 240 Hz bakıyorsunuz Masanız çok büyük değilse küçük gelmez. Genişletmek için tıkla... hayır yanlış anladın çoğunluk fps oyunları oynuyorum ama hikaye oyunlarıda oynıyacağım. monitörün boyutu oyunların zevkini alırmı?
Lory7 dedi: Ghosting yok hikayeli oyun oynuyorsanız neden 240 Hz bakıyorsunuz Masanız çok büyük değilse küçük gelmez. Genişletmek için tıkla... hayır yanlış anladın çoğunluk fps oyunları oynuyorum ama hikaye oyunlarıda oynıyacağım. monitörün boyutu oyunların zevkini alırmı?
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 29 Ocak 2023 #16 SrYED dedi: Hayır yanlış anladın çoğunluk FPS oyunları oynuyorum ama hikaye oyunları da oynayacağım. Monitörün boyutu oyunların zevkini alır mı? Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişebilir bence bu ben 24 inç kullanıyorum gayet yeterli oluyor. Ayrıca FPS oyuncuları için 24 inç den büyüğü tavsiye edilmiyor.
SrYED dedi: Hayır yanlış anladın çoğunluk FPS oyunları oynuyorum ama hikaye oyunları da oynayacağım. Monitörün boyutu oyunların zevkini alır mı? Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişebilir bence bu ben 24 inç kullanıyorum gayet yeterli oluyor. Ayrıca FPS oyuncuları için 24 inç den büyüğü tavsiye edilmiyor.
SrYED Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #17 Lory7 dedi: Kişiden kişiye değişebilir bence bu ben 24 inç kullanıyorum gayet yeterli oluyor. Ayrıca FPS oyuncuları için 24 inç den büyüğü tavsiye edilmiyor. Genişletmek için tıkla... evet öyle. peki yine bu hz lerde önerebileceğin 27 inch bir monitör var mı?
Lory7 dedi: Kişiden kişiye değişebilir bence bu ben 24 inç kullanıyorum gayet yeterli oluyor. Ayrıca FPS oyuncuları için 24 inç den büyüğü tavsiye edilmiyor. Genişletmek için tıkla... evet öyle. peki yine bu hz lerde önerebileceğin 27 inch bir monitör var mı?
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 29 Ocak 2023 #18 SrYED dedi: evet öyle. peki yine bu hz lerde önerebileceğin 27 inch bir monitör var mı? Genişletmek için tıkla... AOC C27G2ZE/BK 27" 0.5 ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz AOC C27G2ZE/BK 27" 0.5 ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC C27G2ZE/BK 27" 0.5 ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Dell G2723H 27 inç 280Hz 1ms Gaming Monitör Bütün potansiyelinizi hayata geçirin ve oyun içi en hızlı tepkimeleri 280Hz ve 1 ms ile hızlı IPS panel monitörle yakalayın. www.gaming.gen.tr
SrYED dedi: evet öyle. peki yine bu hz lerde önerebileceğin 27 inch bir monitör var mı? Genişletmek için tıkla... AOC C27G2ZE/BK 27" 0.5 ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz AOC C27G2ZE/BK 27" 0.5 ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC C27G2ZE/BK 27" 0.5 ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Dell G2723H 27 inç 280Hz 1ms Gaming Monitör Bütün potansiyelinizi hayata geçirin ve oyun içi en hızlı tepkimeleri 280Hz ve 1 ms ile hızlı IPS panel monitörle yakalayın. www.gaming.gen.tr