240-280Hz monitör önerisi

Odyssey G4 veya Dell Alienware olanını alın hocam.
peki Dell S2522HG modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? ve Alienware modeli Fast Ips oldugundan dolayı muhtemelen odyssey değil onu tercih ederim TN panellere yakın olmasını istiyorum

4-5 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım "ghosting" ne demek oluyor açar mısın lütfen
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu model alınmaz. Bol bol ghosting yapacaktır.

Alınabilir.
Cevapladığınız için teşekkür ederim bu arada çoğu kişi asus monitörleri övüyorken hiç bahsetmediniz bile bir sebebi varmı acaba? ELMB nin rekabetçi oyunlarda tepkimeyi çok düsürdügü söyleniyordu

ASUS olanları o bütçede önermiyorum. Biri giriş seviyesi ROG monitör. Diğerleri de sorun çıkarabilir.

ASUS olanları o bütçede önermiyorum. Biri giriş seviyesi ROG monitör. Diğerleri de sorun çıkarabilir.
Ozaman Alienware modeli ROG STRIX XG249CM den daha iyi bir tercih olacaktır anladıgım kadarıyla input lag açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…