240 GB SSD Önerisi

yusuf gürel

Megapat
Katılım
14 Kasım 2014
Mesajlar
525
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Dev | CpE
Bütçem maksimum 250 TL. O yüzden Samsung 860 Evo alamıyorum. Dizüstü bilgisayarımda kullanacağım. SanDisk markası haricindeki önerilerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@muhametsafak Bende aynı ürünü kullanıyorum kronik sağlık ve okuma-yazma hızı düşüklüğü var. 3 kere serviste gönderdim 3 defa sıfır ürün verildi. 3 ürünün parti numarası farklı olmasına rağmen 3 üründe bozuktu.

Siz şanslısınız ki size sorunsuz ürün gelmiş. Belki revizyona girmiştir. Bilemiyorum

Bu kronik sorunun nedeni kullandıkları ucuz kontrolcüden kaynaklı, haliyle ben alınmaması gerektiğini düşünüyorum.


Bütçe yeterli ise Samsung kısıtlı ise ADATA'nın bir serisi hariç diğer ürünleri alınabilir. Onun dışında kalan markalara güvenim yok.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı