Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.871 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 28 Ocak 2020 #11 Toshiba SSD’den uzak durun.
SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.281 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2020 #12 Silinen üye dedi: Toshiba SSD’den uzak durun. Genişletmek için tıkla... Kardeşim kullanıyorum ve gayet memnunum.
Silinen üye dedi: Toshiba SSD’den uzak durun. Genişletmek için tıkla... Kardeşim kullanıyorum ve gayet memnunum.
Mrtotc Decapat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 776 Çözümler 3 28 Ocak 2020 #13 SwishTTT dedi: Kardeşim kullanıyorum ve gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Sağlıkları çok hızlı düşüyor.
SwishTTT dedi: Kardeşim kullanıyorum ve gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Sağlıkları çok hızlı düşüyor.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.871 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 28 Ocak 2020 #14 SwishTTT dedi: Kardeşim kullanıyorum ve gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Şu an bende kullanıyorum ve arkadaşın dediği gibi sağlığı hızlı düşüyor, ben aldığım zaman bilgim yoktu. Şu an alsam kesinlikle Toshiba almam.
SwishTTT dedi: Kardeşim kullanıyorum ve gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Şu an bende kullanıyorum ve arkadaşın dediği gibi sağlığı hızlı düşüyor, ben aldığım zaman bilgim yoktu. Şu an alsam kesinlikle Toshiba almam.
SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.281 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2020 #15 Silinen üye dedi: Şu an bende kullanıyorum ve arkadaşın dediği gibi sağlığı hızlı düşüyor, ben aldığım zaman bilgim yoktu. Şu an alsam kesinlikle Toshiba almam. Genişletmek için tıkla... 2 Sene kulandım bir sorunla karşılaşmadım, kullanmadığım bir şeyi de zaten burada tavsiye etmem.
Silinen üye dedi: Şu an bende kullanıyorum ve arkadaşın dediği gibi sağlığı hızlı düşüyor, ben aldığım zaman bilgim yoktu. Şu an alsam kesinlikle Toshiba almam. Genişletmek için tıkla... 2 Sene kulandım bir sorunla karşılaşmadım, kullanmadığım bir şeyi de zaten burada tavsiye etmem.
Mrtotc Decapat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 776 Çözümler 3 28 Ocak 2020 #16 SwishTTT dedi: 2 Sene kulandım bir sorunla karşılaşmadım, kullanmadığım bir şeyi de zaten burada tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Bu genel bilinen bişeydir.Sağlıkları'nın hızlı düşmesi kullanımda bi sorun yaşatamaz zaten sadece ömrü azaltır.
SwishTTT dedi: 2 Sene kulandım bir sorunla karşılaşmadım, kullanmadığım bir şeyi de zaten burada tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Bu genel bilinen bişeydir.Sağlıkları'nın hızlı düşmesi kullanımda bi sorun yaşatamaz zaten sadece ömrü azaltır.
WhiteBlood Centipat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 30 Çözümler 1 28 Ocak 2020 #17 Samsung 860 Evo 250gb kullaniyordum eski sistemimde gayet memnundum.Öneririm