Sizce hangisi tercih edilmeli? Şu anda 240 SSD kullanıyorum ancak bazı oyunları oynayamıyorum ve o oyunları seviyorum ancak şu anda yer yetmemekte. Sizce değer mi? Yeniden %100 disk kullanımlarına ulaşıp rezil rüsva olmak istemiyorum. SSD 240 GB Kioxia exeria sonradan aldım, HDD 1 TB Seagate 5400 RPM HDD PC'den çıkan.
240 GB SSD. Bannerlordda heleki 10 saniye süren yüklemeler çileden çıkarıyordu şimdi 1-2 saniye sürüyor maksimum. 50 saniye de açılan bilgisayar ve stabilize olmasını da katarsak 1 dakikadan fazla sürüyordu ama şimdi 15 saniyede açılıp stabilize olmuş bir şekilde hemen başlıyor bilgisayar.
Çok fazla oyunu/programı aynı anda bilgisayarında tutuyorsan 1 TB HDD daha mantıklı ama yeni oyun yükledikçe eskisini silerim diyorsan tabii ki SSD bende 480 GB SSD var hayli hayli yetiyor.
5400 RPM HDD özellikle de biraz eskiyse büyük oyunla çok üzer. Uzun bekleme süreleri, geç kaplama yüklemeleri vb. masaüstüyse ikisini bir arada kullanabilirsin ama dizüstü ise 240 GB ile idare et bütçe olunca en az 500 GB kap kafan rahat olur.
5400 RPM HDD özellikle de biraz eskiyse büyük oyunla çok üzer. Uzun bekleme süreleri, geç kaplama yüklemeleri vb. masaüstüyse ikisini bir arada kullanabilirsin ama dizüstü ise 240 GB ile idare et bütçe olunca en az 500 GB kap kafan rahat olur.
AHCI açtınız mı? Bende açmadan önce 460`da çalışıyordu şimdi 560 oldu.
Ya da ne bileyim firmware ve Intel Rapid Storage Technology falan onları yüklediniz mi?
Find many great new & used options and get the best deals for Seagate Mobile 1TB, Internal, 5400 RPM, 2.5" (ST1000LM035) Hard Drive at the best online prices at eBay! Free shipping for many products!
www.ebay.com
Ürün bu üretim yılı 18 Kasım 2020.
Hızı gitgide düşmeye ve artmaya başladı geçen hafta 440/180 di