kohnser Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 163 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar, SSD kullanıyorum 240 GB'lik fakat ben her indirilen dosyayı siliyorum. Sadece Windows kalıyor fakat 104 GB alan oluyor. Neden acaba?
Arkadaşlar, SSD kullanıyorum 240 GB'lik fakat ben her indirilen dosyayı siliyorum. Sadece Windows kalıyor fakat 104 GB alan oluyor. Neden acaba?
Çözüm Umut Nas 1 Ocak 2022 kohnser dedi: Arkadaşlar şu an Windows 11 kuruluyor o sırada aklıma geldi dün alan açmaya çalışmıştım ondan sordum Eki Görüntüle 1258264 Genişletmek için tıkla... Oldwindows klasörü var Windows 11e geçtikten sonra silin alan kaplar ama geri dönerim derseniz silmeyin.
kohnser dedi: Arkadaşlar şu an Windows 11 kuruluyor o sırada aklıma geldi dün alan açmaya çalışmıştım ondan sordum Eki Görüntüle 1258264 Genişletmek için tıkla... Oldwindows klasörü var Windows 11e geçtikten sonra silin alan kaplar ama geri dönerim derseniz silmeyin.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 1 Ocak 2022 #2 Geri dönüşüm kutusunu boşaltmıyor olabilirsiniz. Sağ tıklayıp boşalt deyin. Artı 0 Eksi
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 1 Ocak 2022 #3 Yüklü hiçbir şey yokken mi gösteriyor? Artı 0 Eksi
KS KS kohnser Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 163 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #4 armas dedi: Yüklü hiçbir şey yokken mi gösteriyor? Genişletmek için tıkla... evet erme dedi: Geri dönüşüm kutusunu boşaltmıyor olabilirsiniz. Sağ tıklayıp boşalt deyin. Genişletmek için tıkla... geri dönüşüm kutusu tamamen boş Artı 0 Eksi
armas dedi: Yüklü hiçbir şey yokken mi gösteriyor? Genişletmek için tıkla... evet erme dedi: Geri dönüşüm kutusunu boşaltmıyor olabilirsiniz. Sağ tıklayıp boşalt deyin. Genişletmek için tıkla... geri dönüşüm kutusu tamamen boş
M Mete Doru Kilopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 570 Çözümler 1 1 Ocak 2022 #5 Windows'u kurduğunuz diskin içeriğini SS alıp atar mısınız C veya D hangisinde ise. Artı 0 Eksi
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 1 Ocak 2022 #6 Temp klasörünü silebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Ashley888 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 2.299 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #7 kohnser dedi: Arkadaşlar, SSD kullanıyorum 240 GB'lik fakat ben her indirilen dosyayı siliyorum. Sadece Windows kalıyor fakat 104 GB alan oluyor. Neden acaba? Genişletmek için tıkla... O zaman SSD yanlış gönderilmiş çünkü başka sebep yok yine de diğer arkadaşlar belki sorunu bularlar. Artı 0 Eksi
kohnser dedi: Arkadaşlar, SSD kullanıyorum 240 GB'lik fakat ben her indirilen dosyayı siliyorum. Sadece Windows kalıyor fakat 104 GB alan oluyor. Neden acaba? Genişletmek için tıkla... O zaman SSD yanlış gönderilmiş çünkü başka sebep yok yine de diğer arkadaşlar belki sorunu bularlar.
KS KS kohnser Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 163 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #8 Mete Doru dedi: Windows'u kurduğunuz diskin içeriğini SS alıp atar mısınız C veya D hangisinde ise. Genişletmek için tıkla... kohnser dedi: Genişletmek için tıkla... sadece c diski var Artı 0 Eksi
Mete Doru dedi: Windows'u kurduğunuz diskin içeriğini SS alıp atar mısınız C veya D hangisinde ise. Genişletmek için tıkla... kohnser dedi: Genişletmek için tıkla... sadece c diski var
M Mete Doru Kilopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 570 Çözümler 1 1 Ocak 2022 #9 kohnser dedi: Eki Görüntüle 1258252 Genişletmek için tıkla... Riot games, Zula , asw dosyaları, amd sürücüleri yüklü. Bu yüzden yeriniz az kalmış olabilir. Artı 0 Eksi
kohnser dedi: Eki Görüntüle 1258252 Genişletmek için tıkla... Riot games, Zula , asw dosyaları, amd sürücüleri yüklü. Bu yüzden yeriniz az kalmış olabilir.
KS KS kohnser Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 163 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #10 Mete Doru dedi: Riot games, Zula , asw dosyaları, amd sürücüleri yüklü. Bu yüzden yeriniz az kalmış olabilir. Genişletmek için tıkla... dün akşam hepsini sildim ve denedim Artı 0 Eksi
Mete Doru dedi: Riot games, Zula , asw dosyaları, amd sürücüleri yüklü. Bu yüzden yeriniz az kalmış olabilir. Genişletmek için tıkla... dün akşam hepsini sildim ve denedim