kohnser Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 163 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar, SSD kullanıyorum 240 GB'lik fakat ben her indirilen dosyayı siliyorum. Sadece Windows kalıyor fakat 104 GB alan oluyor. Neden acaba?
Arkadaşlar, SSD kullanıyorum 240 GB'lik fakat ben her indirilen dosyayı siliyorum. Sadece Windows kalıyor fakat 104 GB alan oluyor. Neden acaba?
Çözüm Umut Nas 1 Ocak 2022 kohnser dedi: Arkadaşlar şu an Windows 11 kuruluyor o sırada aklıma geldi dün alan açmaya çalışmıştım ondan sordum Eki Görüntüle 1258264 Genişletmek için tıkla... Oldwindows klasörü var Windows 11e geçtikten sonra silin alan kaplar ama geri dönerim derseniz silmeyin.
kohnser dedi: Arkadaşlar şu an Windows 11 kuruluyor o sırada aklıma geldi dün alan açmaya çalışmıştım ondan sordum Eki Görüntüle 1258264 Genişletmek için tıkla... Oldwindows klasörü var Windows 11e geçtikten sonra silin alan kaplar ama geri dönerim derseniz silmeyin.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.614 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #21 Oldwindows klasörü. Artı 0 Eksi
enesxq Decipat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 1.554 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Flutter Developer 1 Ocak 2022 #22 Windows arama yerine disk yöneticisi yazın orada disk biçimlendir bilmem ne çıkacak ayrılan bölüm varsa gri gözükür ona basıp diski genişlet yapın. Artı 0 Eksi
Windows arama yerine disk yöneticisi yazın orada disk biçimlendir bilmem ne çıkacak ayrılan bölüm varsa gri gözükür ona basıp diski genişlet yapın.
KS KS kohnser Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 163 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #23 arkadaşlar şuan windows 11 kuruluyor o sırada aklıma geldi dün alan açmaya çalışmıştım ondan sordum enesxq dedi: Windows arama yerine disk yöneticisi yazın orada disk biçimlendir bilmem ne çıkacak ayrılan bölüm varsa gri gözükür ona basıp diski genişlet yapın. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
arkadaşlar şuan windows 11 kuruluyor o sırada aklıma geldi dün alan açmaya çalışmıştım ondan sordum enesxq dedi: Windows arama yerine disk yöneticisi yazın orada disk biçimlendir bilmem ne çıkacak ayrılan bölüm varsa gri gözükür ona basıp diski genişlet yapın. Genişletmek için tıkla...
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.614 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #24 kohnser dedi: Arkadaşlar şu an Windows 11 kuruluyor o sırada aklıma geldi dün alan açmaya çalışmıştım ondan sordum Eki Görüntüle 1258264 Genişletmek için tıkla... Oldwindows klasörü var Windows 11e geçtikten sonra silin alan kaplar ama geri dönerim derseniz silmeyin. Artı 1 Eksi Çözüm
kohnser dedi: Arkadaşlar şu an Windows 11 kuruluyor o sırada aklıma geldi dün alan açmaya çalışmıştım ondan sordum Eki Görüntüle 1258264 Genişletmek için tıkla... Oldwindows klasörü var Windows 11e geçtikten sonra silin alan kaplar ama geri dönerim derseniz silmeyin.
KS KS kohnser Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 163 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #25 Umut Nas dedi: Oldwindows klasörü var Windows 11e geçtikten sonra silinalan kaplar ama geri dönerim derseniz silmeyin. Genişletmek için tıkla... tamam teşekkürler Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Oldwindows klasörü var Windows 11e geçtikten sonra silinalan kaplar ama geri dönerim derseniz silmeyin. Genişletmek için tıkla... tamam teşekkürler