240 GB SSD'ye Windows 10 mu, Windows 7 mi?

TheLastKnight

Kilopat
İyi akşamlar. SSD'ye Windows 10 yerine Windows 7 kursam performans olarak durum ne olur? Yani SSD'li bir bilgisayara illa ki Windows 10 öneriyorlar. Ben onun yerine Windows 7 kursam SSD'den tam performans alamaz mıyım?

Windows 7 öldü. Gömün artık arkadaşlar. Yeni sürücüler ve programların çoğu Windows 7'yi desteklemiyor.

Sisteminiz Windows 10 gereksinimlerini karşılıyorsa Windows 10 kurmaktan tereddüt etmeyin. Daha iyi performans alacağınızdan emin olabilirsiniz.

Windows 7 öldü. Gömün artık arkadaşlar. Yeni sürücüler ve programların çoğu Windows 7'yi desteklemiyor.
Eski sistemlere zorunlu olarak Windows 7 veya 8.1.3 önermek zorundayız. 2 GB RAM ve HDD'li sisteme Windows 10 öneremeyiz maalesef.

Eski sistemlere zorunlu olarak Windows 7 veya 8.1.3 önermek zorundayız. 2 GB RAM ve HDD'li sisteme Windows 10 öneremeyiz maalesef.
Düzenlemede sistem gereksinimlerine değindim. 32bit ve HDD sistemlerde haklısınız hocam. Hatta 4GB ram günümüz bilgisayar kullanımında yetersiz kalabiliyor. Hele hele oyun oynanacaksa...

Eski (14 yıllık) ve 2 gb ram ve 240gb ssd takılı laptop için windows 10 olur mu dostlar? Ayrıca bu kadar eski bir pc için usb boot nasıl yapılmalı? Eskiden tek usb ile iş hallediliyordu şimdi ortalık karışık. Uefi olmayacağını biliyorum ancak, bazı ufak detaylar var rufusta ve yanlış seçimlerde usb boot olmuyor malesef. En garanti usb disk oluşturma yöntemi nedir? Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…