240 Hz AOC monitör 144 Hz hissi veriyor

ToxiNN3355

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam öncelikle ben RTX 4050'li bir laptopa sahibim ve AOC 27 inç 240Hz monitöre sahibim laptopumda DisplayPort girişi olmadığı için HDMI ile bağladım ve neredeyse bütün ayarlarda 240 Hz'e çektim. Fakat sanki 144Hz miş gibi his veriyor bir çözümü var mı? Windows ayarlarında 239,96 Hz gösteriyor.

O zaman ayarlardan 144 Hz'e cekin ve simdi farki gorun, cunku fark hafif de olsa hissedilecektir.

O zaman ayarlardan 144 Hz'e cekin ve simdi farki gorun, cunku fark hafif de olsa hissedilecektir.

Az da olsa evet fakat arkadaşım bugün yeni monitör aldı onda 240 Hz cidden kendinş belli ediyor ama bilmiyorum ya.

Size öyle gelmişte olabilir.

Soyle bir sey var, ben birkac gun oyun oynamayinca ve aradan sonra tekrar girince daha akici geliyor, bu yuzden baskasinin monitorunde oynayinca daha akici gelmesi bu yuzden olabilir. Sonucta panel kalitesi farkli, ama Hz aynisiyla smooth devasa fark olacagini sanmiyorum.

Ka
Katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…