Mertool Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 151 6 Mart 2023 #1 Merhaba, 240Hz AOC monitör var. Sadece görüntü ayarlarından 240 Hz çekmek yeterli midir? Başka bir ayar yapmamıza gerek var mı?
Merhaba, 240Hz AOC monitör var. Sadece görüntü ayarlarından 240 Hz çekmek yeterli midir? Başka bir ayar yapmamıza gerek var mı?
C couza Kilopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 589 Çözümler 9 6 Mart 2023 #2 Mertool dedi: Merhaba, 240Hz AOC monitör var. Sadece görüntü ayarlarından 240 Hz çekmek yeterli midir? Başka bir ayar yapmamıza gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Ölü piksel ve ghosting testlerini yaptınız mı hocam?
Mertool dedi: Merhaba, 240Hz AOC monitör var. Sadece görüntü ayarlarından 240 Hz çekmek yeterli midir? Başka bir ayar yapmamıza gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Ölü piksel ve ghosting testlerini yaptınız mı hocam?
Mertool Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 151 6 Mart 2023 #3 couza dedi: Ölü piksel ve ghosting testlerini yaptınız mı hocam? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir test yapmadım, ekstra başka bir ayar var mı peki
couza dedi: Ölü piksel ve ghosting testlerini yaptınız mı hocam? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir test yapmadım, ekstra başka bir ayar var mı peki
delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 6 Mart 2023 #4 Rtings diye bir sitede renk seçenekleri için falan optimum ayar önerileri oluyordu galiba.
C couza Kilopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 589 Çözümler 9 6 Mart 2023 #5 Mertool dedi: Herhangi bir test yapmadım, ekstra başka bir ayar var mı peki Genişletmek için tıkla... Ölü piksel testi: Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Yapın! Ghosting testi: TestUFO: Ghosting Önce bunları yapmanızı öneririm hocam. Sonrasında G-Menu yükleyip oyun için özelleştirebilirsiniz detaylı olarak.
Mertool dedi: Herhangi bir test yapmadım, ekstra başka bir ayar var mı peki Genişletmek için tıkla... Ölü piksel testi: Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Yapın! Ghosting testi: TestUFO: Ghosting Önce bunları yapmanızı öneririm hocam. Sonrasında G-Menu yükleyip oyun için özelleştirebilirsiniz detaylı olarak.
Mertool Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 151 6 Mart 2023 #6 couza dedi: Ölü piksel testi: Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Yapın! Ghosting testi: TestUFO: Ghosting Önce bunları yapmanızı öneririm hocam. Sonrasında g-menu yükleyip oyun için özelleştirebilirsiniz detaylı olarak. Genişletmek için tıkla... UFO testi nasıl oluyor, onu anlayamadım. couza dedi: Ölü piksel testi: Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Yapın! Ghosting testi: TestUFO: Ghosting Önce bunları yapmanızı öneririm hocam. Sonrasında g-menu yükleyip oyun için özelleştirebilirsiniz detaylı olarak. Genişletmek için tıkla... Şunu da sorayım görüntü ayarlarından 240 seçerken tam 240 çıkmıyor bu bir problem midir? 239,964 olarak çıkıyor. Son düzenleme: 6 Mart 2023
couza dedi: Ölü piksel testi: Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Yapın! Ghosting testi: TestUFO: Ghosting Önce bunları yapmanızı öneririm hocam. Sonrasında g-menu yükleyip oyun için özelleştirebilirsiniz detaylı olarak. Genişletmek için tıkla... UFO testi nasıl oluyor, onu anlayamadım. couza dedi: Ölü piksel testi: Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Yapın! Ghosting testi: TestUFO: Ghosting Önce bunları yapmanızı öneririm hocam. Sonrasında g-menu yükleyip oyun için özelleştirebilirsiniz detaylı olarak. Genişletmek için tıkla... Şunu da sorayım görüntü ayarlarından 240 seçerken tam 240 çıkmıyor bu bir problem midir? 239,964 olarak çıkıyor.
C couza Kilopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 589 Çözümler 9 6 Mart 2023 #7 Mertool dedi: UFO testi nasıl oluyor, onu anlayamadım. Şunu da sorayım görüntü ayarlarından 240 seçerken tam 240 çıkmıyor bu bir problem midir? 239,964 olarak çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Ufo testi için youtube'a yazarsanız nasıl yapılır diye çıkacaktır baya basit hocam. Ve hayır, 239,964 gözükmesi normal. Bazen 60 fps'in de 59.94 gibi değerlerde gözüktüğünü görebilirsiniz OBS gibi programlarda.
Mertool dedi: UFO testi nasıl oluyor, onu anlayamadım. Şunu da sorayım görüntü ayarlarından 240 seçerken tam 240 çıkmıyor bu bir problem midir? 239,964 olarak çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Ufo testi için youtube'a yazarsanız nasıl yapılır diye çıkacaktır baya basit hocam. Ve hayır, 239,964 gözükmesi normal. Bazen 60 fps'in de 59.94 gibi değerlerde gözüktüğünü görebilirsiniz OBS gibi programlarda.