240 Hz BenQ vs 360 Hz ASUS

emin.0016

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
BenQzowiexl2546, Asusrogswiftpg259qn
Profesyonel olarak Valorant oynayacağım yakında. O yüzden sistemimi yavaştan düzeltiyorum. Elimdeki işlemci 360 FPS'i vermez biliyorum fakat 5800X ile değişeceğim. Yani tek sorum şu olacak: 240 Hz BenQ'yu mu tercih etmeliyim, 360Hz'ASUS'u mu? Hangisi gecikme vs konusunda iyidir? Bütçe olarak değil, gelecek ve benim için en doğru karar olmalı. Bütçe sorun değil.

Profesyonel veya e-sporcu değilsen BenQ alma. BenQ gecikme konusunda daha iyi fakat TN panel olduğu için profesyonel veya esporculara daha uygun. Asus renk konusunda BenQ gecikme konusunda daha iyi. Tercih sizin, konuda profesyonel olduğunuzu yazmışsınız ben olsam BenQ olanı tercih ederdim.

Asus.

Merhabalar,

Eğer Valorant vb. FPS oyunları oynuyorsanız size ZOWIE markamızın 240hz modellerini tavsiye ederiz. ZOWIE modellerinde düşük gecikme süreli ve stabil doğal yenileme hızı performansı sağlayan TN panel kullanmaktayız.

Eğer yüksek çözünürlük ve renk performansı tercih ediyorsanız BenQ EW serisi ya da casual oyuncular için geliştirdiğimiz MOBIUZ serisindeki IPS modellere bakabilirsiniz.

Gaming ve Espor'un ihtiyaçları birbirinden çok farklıdır. Espor tarafında ZOWIE ürünleri ile size rekabetçi arenada avantaj sağlamaya çalışırken, casual oyunlarda yüksek çözünürlükte çok daha zengin renklere sahip bir monitör arıyorsanız MOBIUZ serimize bakmanızı tavsiye ederiz.
Sorularınız için bize her zaman buradan ya da info.tr@benq.com adresinden ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar dileriz.

Verdiğiniz değer ve ilgi için teşekkür ederim yardımcı olup özellikle bu yardımı alacağım monitörün markasından almam gayet mutlu ediciydi profesyonel yayıncılık ve e-sporculuk'a geçiş yapacağım için monitör'den başka eksiklerimde mevcut sıra monitöre geldiğinde sizi tercih etmekten çekinmeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…