Alperen0 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 2.072 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2018 #11 Ekran kartınızın sürücülerini güncelleyin.
brltpc Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 1.846 Makaleler 31 Çözümler 2 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı 22 Eylül 2018 #12 Görüntü bağdaştırıcısını aç tüm modları listele de ordan istediğin çözünürlük ve tazeleme hızını seç uygula tamam.
Görüntü bağdaştırıcısını aç tüm modları listele de ordan istediğin çözünürlük ve tazeleme hızını seç uygula tamam.
X XFEYYAZ Decapat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 97 22 Eylül 2018 #13 brltpc dedi: Görüntü bağdaştırıcısını aç tüm modları listele de ordan istediğin çözünürlük ve tazeleme hızını seç uygula tamam. Genişletmek için tıkla... Orada da görünmüyor maalesef.
brltpc dedi: Görüntü bağdaştırıcısını aç tüm modları listele de ordan istediğin çözünürlük ve tazeleme hızını seç uygula tamam. Genişletmek için tıkla... Orada da görünmüyor maalesef.
brltpc Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 1.846 Makaleler 31 Çözümler 2 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı 22 Eylül 2018 #14 Display Driver Uninstaller (DDU) ile ekran kartı sürücülerini kaldır güncel olanları yeniden kur bu arada ekran kartın ne ?
Display Driver Uninstaller (DDU) ile ekran kartı sürücülerini kaldır güncel olanları yeniden kur bu arada ekran kartın ne ?
X XFEYYAZ Decapat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 97 22 Eylül 2018 #15 brltpc dedi: Display Driver Uninstaller (DDU) ile ekran kartı sürücülerini kaldır güncel olanları yeniden kur bu arada ekran kartın ne ? Genişletmek için tıkla... 1080ti.
brltpc dedi: Display Driver Uninstaller (DDU) ile ekran kartı sürücülerini kaldır güncel olanları yeniden kur bu arada ekran kartın ne ? Genişletmek için tıkla... 1080ti.
X XFEYYAZ Decapat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 97 22 Eylül 2018 #16 brltpc dedi: Display Driver Uninstaller (DDU) ile ekran kartı sürücülerini kaldır güncel olanları yeniden kur bu arada ekran kartın ne ? Genişletmek için tıkla... Gtx 1080ti .
brltpc dedi: Display Driver Uninstaller (DDU) ile ekran kartı sürücülerini kaldır güncel olanları yeniden kur bu arada ekran kartın ne ? Genişletmek için tıkla... Gtx 1080ti .
brltpc Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 1.846 Makaleler 31 Çözümler 2 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı 22 Eylül 2018 #17 XFEYYAZ dedi: Gtx 1080ti . Genişletmek için tıkla... Sorunsuz çalışması gerek driver kaynaklı olabilir kullandığınız kablo kalitesinden de kaynaklanabilir.
XFEYYAZ dedi: Gtx 1080ti . Genişletmek için tıkla... Sorunsuz çalışması gerek driver kaynaklı olabilir kullandığınız kablo kalitesinden de kaynaklanabilir.
X XFEYYAZ Decapat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 97 22 Eylül 2018 #18 brltpc dedi: Sorunsuz çalışması gerek driver kaynaklı olabilir kullandığınız kablo kalitesinden de kaynaklanabilir. Genişletmek için tıkla... Kablo firmanın verdiği monitörün kendi kablosu. Sürücüleri bugün yüklememe rağmen bir daha denemek için sildim yüklüyorum. Sağ tıklayarak görüntü ayarlarına girdiğimiz yerde de 144hz görünüyor.
brltpc dedi: Sorunsuz çalışması gerek driver kaynaklı olabilir kullandığınız kablo kalitesinden de kaynaklanabilir. Genişletmek için tıkla... Kablo firmanın verdiği monitörün kendi kablosu. Sürücüleri bugün yüklememe rağmen bir daha denemek için sildim yüklüyorum. Sağ tıklayarak görüntü ayarlarına girdiğimiz yerde de 144hz görünüyor.
X XFEYYAZ Decapat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 97 22 Eylül 2018 #19 brltpc dedi: Sorunsuz çalışması gerek driver kaynaklı olabilir kullandığınız kablo kalitesinden de kaynaklanabilir. Genişletmek için tıkla... Dediklerini yaptım olmadı.
brltpc dedi: Sorunsuz çalışması gerek driver kaynaklı olabilir kullandığınız kablo kalitesinden de kaynaklanabilir. Genişletmek için tıkla... Dediklerini yaptım olmadı.
X XFEYYAZ Decapat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 97 23 Eylül 2018 #20 Arkadaşlar konu günceldir teşekkürler.