Emurcan Femtopat Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #1 1 hafta sonra kasa toplayacağım ama ondan önce monitör aldım 240Hz. Laptopa bağladım. HDMI görüntü ayarlarında 240Hz'e ayarladım fakat gördüğüm 60 Hz. Laptop APU sistem. Monitörde mi sorun var yoksa laptopluk bir şey mi?
1 hafta sonra kasa toplayacağım ama ondan önce monitör aldım 240Hz. Laptopa bağladım. HDMI görüntü ayarlarında 240Hz'e ayarladım fakat gördüğüm 60 Hz. Laptop APU sistem. Monitörde mi sorun var yoksa laptopluk bir şey mi?
NihatSDK Centipat Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #2 Yanlış bilgi HDMI kablolar genelde 100Hz üstünü vermez ama senin sorunun komple 60'ı geçmemesi. Görüntü driverların güncelse bağladığın kabloda sorun olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2025
HDMI kablolar genelde 100Hz üstünü vermez ama senin sorunun komple 60'ı geçmemesi. Görüntü driverların güncelse bağladığın kabloda sorun olabilir.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.713 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 4 Nisan 2025 #3 Kullandığın laptopun HDMI versiyonu düşük olduğu için en yüksek 60 Hz verebiliyor. Yani monitörde bir problem yok.
Kullandığın laptopun HDMI versiyonu düşük olduğu için en yüksek 60 Hz verebiliyor. Yani monitörde bir problem yok.
Emurcan Femtopat Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #4 RivalsX dedi: Kullandığın laptopun HDMI versiyonu düşük olduğu için en yüksek 60 Hz verebiliyor. Yani monitörde bir problem yok. Genişletmek için tıkla... Kasa aldığımda display ile bağladığımda sorun olmaz yani?
RivalsX dedi: Kullandığın laptopun HDMI versiyonu düşük olduğu için en yüksek 60 Hz verebiliyor. Yani monitörde bir problem yok. Genişletmek için tıkla... Kasa aldığımda display ile bağladığımda sorun olmaz yani?
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.713 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 4 Nisan 2025 #5 Emurcan dedi: Kasa aldığımda display ile bağladığımda sorun olmaz yani? Genişletmek için tıkla... Evet, sorun olmayacaktır.
Emurcan dedi: Kasa aldığımda display ile bağladığımda sorun olmaz yani? Genişletmek için tıkla... Evet, sorun olmayacaktır.