240 Hz monitör önerisi

kalyonz

Hectopat
Daha fazla  
240 Hz monitör almayı düşünüyorum. RTX 4060, i5 14500HX olan laptopuma bağlayacağım. Oyun için kullanacağım. Bütçe 7000₺-9000₺ bu fiyat aralığında monitör önerebilir misiniz?

Tamamdır. DP 1.4 destekli. Buna dikkat etmek gerekir. Her ne kadar yeni bir model olsa bile. 240Hz monitör kullanırken Laptop fişe takılı olması gerekir unutma :) Bu konuda yardımcı olabildim. Monitör tavsiyem için ViewSonic Omni XG2431 olur. 9.300 TL ama.
Hocam bende ayni modeli almayı düşünüyordum. Bilgilendirdiğin icin teşekkür ederim

Hocam bende ayni modeli almayı düşünüyordum. Bilgilendirdiğin icin teşekkür ederim
RTX 4000 serisi olduğu için renk ayarını "Web" yap. Eco modu Laptop bağlayacağın için "Optimize" ayarını yapabilirsin. Standart yaparsan etkileyebilir biraz kötü şekilde. PureXp modunu açma sakın :)

RTX 4000 serisi olduğu için renk ayarını "Web" yap. Eco modu Laptop bağlayacağın için "Optimize" ayarını yapabilirsin. Standart yaparsan etkileyebilir biraz kötü şekilde. PureXp modunu açma sakın :)
Usb-C girişinden DP 1.4 özelliğini kullanacağım değil mi?

Sitesinden bakarsan sanırım biraz hızlı baktım :D

1 HDMI 2.1 diye belirtmiş bir yerde. Laptop'da HDMI çıkış var di mi ? DP yok anladığım kadarı ile ?
Evet hdmi var hdmi 2.1 de is görür bence

Sitesinden bakarsan sanırım biraz hızlı baktım :D

1 HDMI 2.1 diye belirtmiş bir yerde. Laptop'da HDMI çıkış var di mi ? DP yok anladığım kadarı ile ?
Belki kablo ayarlayip usb c portuyla deneybilirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı