240 Hz monitör almayı düşünüyorum. RTX 4060, i5 14500HX olan laptopuma bağlayacağım. Oyun için kullanacağım. Bütçe 7000₺-9000₺ bu fiyat aralığında monitör önerebilir misiniz?
Hp victus 16-r1073NTLaptop tam model nedir ?
Tamamdır. DP 1.4 destekli. Buna dikkat etmek gerekir. Her ne kadar yeni bir model olsa bile. 240Hz monitör kullanırken Laptop fişe takılı olması gerekir unutmaHp victus 16-r1073NT
Hocam bende ayni modeli almayı düşünüyordum. Bilgilendirdiğin icin teşekkür ederimTamamdır. DP 1.4 destekli. Buna dikkat etmek gerekir. Her ne kadar yeni bir model olsa bile. 240Hz monitör kullanırken Laptop fişe takılı olması gerekir unutmaBu konuda yardımcı olabildim. Monitör tavsiyem için ViewSonic Omni XG2431 olur. 9.300 TL ama.
RTX 4000 serisi olduğu için renk ayarını "Web" yap. Eco modu Laptop bağlayacağın için "Optimize" ayarını yapabilirsin. Standart yaparsan etkileyebilir biraz kötü şekilde. PureXp modunu açma sakınHocam bende ayni modeli almayı düşünüyordum. Bilgilendirdiğin icin teşekkür ederim
Usb-C girişinden DP 1.4 özelliğini kullanacağım değil mi?RTX 4000 serisi olduğu için renk ayarını "Web" yap. Eco modu Laptop bağlayacağın için "Optimize" ayarını yapabilirsin. Standart yaparsan etkileyebilir biraz kötü şekilde. PureXp modunu açma sakın![]()
Sitesinden bakarsan sanırım biraz hızlı baktımUsb-C girişinden DP 1.4 özelliğini kullanacağım değil mi?
Evet hdmi var hdmi 2.1 de is görür benceSitesinden bakarsan sanırım biraz hızlı baktım
1 HDMI 2.1 diye belirtmiş bir yerde. Laptop'da HDMI çıkış var di mi ? DP yok anladığım kadarı ile ?
Belki kablo ayarlayip usb c portuyla deneybilirimSitesinden bakarsan sanırım biraz hızlı baktım
1 HDMI 2.1 diye belirtmiş bir yerde. Laptop'da HDMI çıkış var di mi ? DP yok anladığım kadarı ile ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.