Arkadaşlar bana tam fiyat performans 240Hz bir monitör arıyorum. Öneriniz var midir?
Samsung Odyssey G6 G65B. Öğrenci indirimi ile 10k.
O zaman R25f-30 iyidirMonitor güzel fakat butcemi biraz aşıyor daha çok 5-6k aralığında olsa daha iyi olur.
O zaman R25F-30 iyidir.
Samsung öğrenci indirimi ile 6000TL geliyor G4 1920x1080 240Hz. Bu konuda resim paylaştım.
8000 TL monitör önerisi
Kankam 500 küsur mesajın var, neden VA alınmayacağını biliyorsundur. Ghostingden oyun oynayamzsın, IPS kadar hızlı ve kaliteli bir panel değil, en alt seviye denilebilecek bir panel. En alt seviye denebilecek bir panel değil. Hız olarak evet en yavaş panel doğru, görüntü kalitesi olarak da en...www.technopat.net
Lenovo region daha butceme uygun geldi hocam. Hem Samsung'un öğrenci indiriminden yararlanabilmek için üniversite öğrencisi olmak lazımmış ve bende bir üniversite öğrencisi değilim. Eğer lise ile oluyorsa bilgilendirirseniz sevinirim.
Arkadaşlar bana tam fiyat performans 240Hz bir monitör arıyorum. Öneriniz var midir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.