240 Hz monitör önerisi

evet hocam cs2 ve valorant oynuyorum bazen hikayeli oyunlar falan da oynuyorum öneriniz nedir oynadıgım oyunlar için

evet hocam cs2 ve valorant oynuyorum bazen hikayeli oyunlar falan da oynuyorum öneriniz nedir oynadıgım oyunlar için
Ciddi ciddi rank kasmıyorsanız bütçeye göre Samsung G65B veya Asus AQML1A öneririm şahsen. Tabi ekran kartınız önemli, 2K için sıkıntı yapacak bir kart ise performans olarak üzülebilirsiniz hikayeli oyunlarda. CS2 ve Valorant zaten sistem dostu.

ekran kartım 4060ti 8gb hocam

ekran kartım 4060ti 8gb hocam
Hikayeli oyunlarda DLSS açarsanız iyi kötü üstesinden gelir. VRAM 8GB'yi taşar ama pek drop yapacağını sanmıyorum. Yaparsada "kaplama kalitesi" gibi değerleri düşürerek VRAM kullanımını azaltırsınız.
CS2 ve Valorant zaten monitör Hz'sini geçer büyük ihtimalle. Özellikle "esporcu çözünürlüğünde" oynuyorsanız.

doğrudur hocam sizin direk öneriniz nedir

doğrudur hocam sizin direk öneriniz nedir
Para varsa G65B, yoksa AQML1A.
Aralarındaki en bariz fark G65B VA panel olduğu için siyah tonu Asus'tan 2 kat daha derin, bu şekilde çok daha mükemmel koyu tonları var.

Para varsa G65B, yoksa AQML1A.
Aralarındaki en bariz fark G65B VA panel olduğu için siyah tonu Asus'tan 2 kat daha derin, bu şekilde çok daha mükemmel koyu tonları var.
G65B düşüyorum hocam ama va panel çok önerilmiyo gibi sizce

hocam teşekkür ederim hepinize aoc 310hz veya G65B alıcam iksinden birini

Son düzenleme:
G65B düşüyorum hocam ama va panel çok önerilmiyo gibi sizce
G3 ve G5 VA gibi modeller yüzünden çoğu insanın ağzına takıldı ama bu G65B normal VA değil. IPS ekranlardan çok daha hızlı bir ekrana sahip, oyüzden Black Smearing veya Ghosting yapmıyor.

Rehber mevcut:

Diğer IPS'lerden daha temiz görünüyor gördüğünüz gibi:

O adı çıkmış G3 mesela böyle gözüküyor:

Dandirik VA veya gecikmesi çok yüksek VA alınca işin sonu G3 gibi oluyor ama kaliteli VA'larda G65B gibi tertemiz oluyor. İşin bir iyi tarafıda IPS gibi Glow yapmadığı için siyah renkler çok daha iyi duruyor kontrast faydası ile beraber.

anladım hocam galiba gb5b alacam çok teşekkür ederim yardımın için baya aydınlattın beni

hocam bütce çıkmazsa g65bye aoc 310hzmi diyosunuz

Son düzenleme:
hocam bütce çıkmazsa g65bye aoc 310hzmi diyosunuz
Asus VG27AQML1A diyorum.

AOC 310Hz'i sadece CS2 ve Valorant'ta ciddi ciddi rank kasacaksanız öneririm. Görsel kalite olarak zayıf ama bu tarz rekabetçi oyunlar için yüksek Hz ve küçük ekran sunduğu için en iyi seçenek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…