Ciddi ciddi rank kasmıyorsanız bütçeye göre Samsung G65B veya Asus AQML1A öneririm şahsen. Tabi ekran kartınız önemli, 2K için sıkıntı yapacak bir kart ise performans olarak üzülebilirsiniz hikayeli oyunlarda. CS2 ve Valorant zaten sistem dostu.evet hocam cs2 ve valorant oynuyorum bazen hikayeli oyunlar falan da oynuyorum öneriniz nedir oynadıgım oyunlar için
ekran kartım 4060ti 8gb hocamCiddi ciddi rank kasmıyorsanız bütçeye göre Samsung G65B veya Asus AQML1A öneririm şahsen. Tabi ekran kartınız önemli, 2K için sıkıntı yapacak bir kart ise performans olarak üzülebilirsiniz hikayeli oyunlarda. CS2 ve Valorant zaten sistem dostu.
Hikayeli oyunlarda DLSS açarsanız iyi kötü üstesinden gelir. VRAM 8GB'yi taşar ama pek drop yapacağını sanmıyorum. Yaparsada "kaplama kalitesi" gibi değerleri düşürerek VRAM kullanımını azaltırsınız.ekran kartım 4060ti 8gb hocam
doğrudur hocam sizin direk öneriniz nedirHikayeli oyunlarda DLSS açarsanız iyi kötü üstesinden gelir. VRAM 8GB'yi taşar ama pek drop yapacağını sanmıyorum. Yaparsada "kaplama kalitesi" gibi değerleri düşürerek VRAM kullanımını azaltırsınız.
CS2 ve Valorant zaten monitör Hz'sini geçer büyük ihtimalle. Özellikle "esporcu çözünürlüğünde" oynuyorsanız.
Para varsa G65B, yoksa AQML1A.doğrudur hocam sizin direk öneriniz nedir
G65B düşüyorum hocam ama va panel çok önerilmiyo gibi sizcePara varsa G65B, yoksa AQML1A.
Aralarındaki en bariz fark G65B VA panel olduğu için siyah tonu Asus'tan 2 kat daha derin, bu şekilde çok daha mükemmel koyu tonları var.
G3 ve G5 VA gibi modeller yüzünden çoğu insanın ağzına takıldı ama bu G65B normal VA değil. IPS ekranlardan çok daha hızlı bir ekrana sahip, oyüzden Black Smearing veya Ghosting yapmıyor.G65B düşüyorum hocam ama va panel çok önerilmiyo gibi sizce
Asus VG27AQML1A diyorum.hocam bütce çıkmazsa g65bye aoc 310hzmi diyosunuz