240 HZ monitör tavsiyesi

Bütçe
8000
Makaleler
3
Merhaba öncelikle herkese iyi günler diliyorum. 165HZ 2K IPS bir monitör kullanıyorum şu an, fakat rekabetçi oyunlarda da 240HZ’nin bir avantajı var mı bir görmek istiyorum. Aslında 360HZ isterdim fakat fiyatları benim bütçemin ulaşamayacağı kadar yüksek şu an. Şu an bilgisayarda iş ağırlıklı olmak üzere ayrıca rekabetçi FPS oyunları oynuyorum. 8 bin liraları çok aşmayan, mümkünse pivot özelliği bulunan bir monitör önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

@Uton Butce asabiliyorsan XG2431 al, en iyi competitive amacli monitorlerden bir tanesi, XL2546K'nin rakibi hatta F/P olarak degerlendirirsek 2 tane XG2431 alsan bile XL2546K parasi anca ediyor ki denk urunler arasinda bu kadar fark olmasi inanilmaz komik. BenQ fanboylari yuzunden fiyatlar ortada.

@Uton Butce asabiliyorsan XG2431 al, en iyi competitive amacli monitorlerden bir tanesi, XL2546K'nin rakibi hatta F/P olarak degerlendirirsek 2 tane XG2431 alsan bile XL2546K parasi anca ediyor ki denk urunler arasinda bu kadar fark olmasi inanilmaz komik. BenQ fanboylari yuzunden fiyatlar ortada.
Kağıt üzerinde özellikleri gayet iyi duruyor hocam, pivot özelliği de mevcut. Şu an 9-10.300 civarında gördüm fiyatları, aldığım zaman incelemesini paylaşacağım. Aslında çok fazla inceleme birikti bir ara hepsini yapmak gerekiyor. Teşekkür ederim öneriniz için.

Hocam bence alma 240 ve 165 hz arasındaki fark gerçekten önemsenecek seviyede değil
Herkes var diyor hocam, sizce yok mudur?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı