27 inç 2k monitörde rekabetçi oyun oynanmaz eğer ciddi oynayacaksanız 1920x1080 24" 240Hz öneririm, ayrıca hiç bir profesyonel oyuncunun curved monitör kullandığını duymadım.Selamlar, bir monitör almayı düşünüyorum. Genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum bu yüzden 240 Hz alma niyetindeyim. Şu anda kullandığım monitörler AOC 27 inç 165 Hz ayrıca 2 tane de 21 inç yan monitörlerim var. 21 inç monitörleri kaldırıp 2'li bir setup yapacağım. Rekabetçi oyunlar için 25 inç daha mı iyi olur? Ayrıca AOC'tan devam etmeli miyim? Hazır indirim dönemindeyken kampanyalı ürünleri de paylaşabilirseniz çok sevinirim.
ViewSonic Omni XG2431 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic Omni XG2431 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic Omni XG2431 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 
27 inç 2K monitörde rekabetçi oyun oynanmaz eğer ciddi oynayacaksanız 1920x1080 24" 240Hz öneririm, ayrıca hiçbir profesyonel oyuncunun Curved monitör kullandığını duymadım.
Şu anda kullandığım monitör 27 inç ve uzun süredir daha küçük bir monitörde oynamadığım için pek farkını anlayamıyorum ama genel olarak 24 inç tavsiye ediyorlar. Sizin önerebileceğiniz bir ürün var mı?
Önerimi yukarıda ekte link olarak verdim. Hatta az önce yaptığım yoruma denk geldimŞu anda kullandığım monitör 27 inç ve uzun süredir daha küçük bir monitörde oynamadığım için pek farkını anlayamıyorum ama genel olarak 24 inç tavsiye ediyorlar. Sizin önerebileceğiniz bir ürün var mı?
Bütçe nedir?
Bütçe olarak 8 10k diyebiliriz. Bir tık üstüne de okeyim veya daha uygun fiyatlı bir üründe olabilir.
Önerimi yukarıda ekte link olarak verdim. Hatta az önce yaptığım yoruma denk geldim
Eki Görüntüle 2342306
AOC VA panel iken ViewSonic IPS