240 Hz monitör yerine 165 Hz monitör gönderildi

phy330

Hectopat
Daha fazla  
Perşembe günü Hepsiburada üzerinden uygun bir fiyata Acer KG251QDBMIIPX 240Hz monitörü aldım. Kargom bugün geldi fakat gelen ürün Acer KG251QSBMIIPX 165Hz. Hepsiburada desteği ile görüştüm ve bana satıcı ile görüşmemi söylediler. Ancak bugün cumartesi olduğu için satıcıya ulaşamadım. Para iadesi istemiyorum, aldığım ürünü istiyorum ama göndermeme gibi bir şansları var mı? Ürün geldiği gibi duruyor kutusunun jelatinlerini bile çıkarmadım.

Bir sorun çıkacağını sanmıyorum yarın bir daha dene olmazsa pazartesi ulaşmaya çalış.

İndirimli fiyat mı?
Aynen, ilk başta bu fiyattı, sonra 3800 oldu, sonra 4200 oldu en son da satıştan kalktı. Bu dediklerim 1 gün içinde oldu.

Hocam bence bir yanlışlık var monitörle değil ilanla çünkü o fiyata 240 Hz monitör alamazsınız.
Doğru fiyatı girmek satıcının sorumluluğunda değil mi? Üstüne üstlük siparişi zamanında iptal etmeyip yanlış ürünü gönderiyorlar.

Doğru fiyatı girmek satıcının sorumluluğunda değil mi? Üstüne üstlük siparişi zamanında iptal etmeyip yanlış ürünü gönderiyorlar.

Hocam fiyat değil ürün yanlış 165 yerine 240 yazmışlar büyük ihtimalle.

Bir şüphelenmedim değil siz aldığınızda stok gösteriyor muydu?
Gösteriyordu, perşembe ve cuma günü boyunca satıştaydı belirttiğim fiyatlardan. Bugün satıştan kalkmış.
Hocam fiyat değil ürün yanlış 165 yerine 240 yazmışlar büyük ihtimalle.
Satıştaki ürünün tam modeli KG251QDBMIIPX, bu da 240hz olan model.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…