240 Hz monitörde 300-200 FPS ile oynamak

Berat Keskin

Hectopat
240 HZ bir monitör almayı düşünüyorum ama şu anda FPS olarak 240 üzeri sabit kalamıyorum. İleride sistemi yükseltmeyi düşünüyorum fakat bu süre içinde bu FPS ile HZ farkı çok sorun olur mu veya 240Hz monitörlerin farklı Hz'lerde çalıştırmak için ayarı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
240 Hz bir monitör almayı düşünüyorum ama şu anda FPS olarak 240 üzeri sabit kalamıyorum. İleride sistemi yükseltmeyi düşünüyorum fakat bu süre içinde bu FPS ile HZ farkı çok sorun olur mu veya 240Hz monitörlerin farklı Hz'lerde çalıştırmak için ayarı var mı?

Evet var ama size tavsiyem 165'e düşmüyorsa böyle kalsın.

240 Hz bir monitör almayı düşünüyorum ama şu anda FPS olarak 240 üzeri sabit kalamıyorum. İleride sistemi yükseltmeyi düşünüyorum fakat bu süre içinde bu FPS ile HZ farkı çok sorun olur mu veya 240Hz monitörlerin farklı Hz'lerde çalıştırmak için ayarı var mı?

Tavsiyem tam 240 Hz alamıyorsanız 240 Hz almamanız veya monitörü erteleyip sistem güncellemeniz. Kendi aptallığımdan söylüyorum sistemim tam 144 Hz veremeyen bir sistemdi 144 Hz aldığım monitör aşırı sıkıntı yarattı bana. Göz bir kere alıştı mı 144 FPS değil de 100 FPS alsam kafayı yiyorum ekran kasıyor gibi hissediliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı