6 610052 Hectopat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 1.337 Çözümler 7 24 Mart 2025 #11 ERN DAYI dedi: hocam zaten oyunun kendisi 60 fps'e sabitliyor Genişletmek için tıkla... Oyunun ayar dosyalarından ayarlayabilirsin eğer menüde bu seçenek yoksa.
ERN DAYI dedi: hocam zaten oyunun kendisi 60 fps'e sabitliyor Genişletmek için tıkla... Oyunun ayar dosyalarından ayarlayabilirsin eğer menüde bu seçenek yoksa.
ERN DAYI Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 348 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #12 610052 dedi: Oyunun ayar dosyalarından ayarlayabilirsin eğer menüde bu seçenek yoksa. Genişletmek için tıkla... Şuan outlastı 240 fps sabite aldım ama oyun menüsünde seçenek yok
610052 dedi: Oyunun ayar dosyalarından ayarlayabilirsin eğer menüde bu seçenek yoksa. Genişletmek için tıkla... Şuan outlastı 240 fps sabite aldım ama oyun menüsünde seçenek yok
6 610052 Hectopat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 1.337 Çözümler 7 24 Mart 2025 #13 ERN DAYI dedi: Şuan outlastı 240 fps sabite aldım ama oyun menüsünde seçenek yok Genişletmek için tıkla... Dostum oyunun ayar menüsüne zaten seçenek gelmeyecek, sen sadece config dosyasından ayar yapacaksın. Ekte koyduğum resime bak resimde ki ayarları yapacaksın ve işin bittikten sonra dosyaya sağ tıklayıp salt okunur hale getir.
ERN DAYI dedi: Şuan outlastı 240 fps sabite aldım ama oyun menüsünde seçenek yok Genişletmek için tıkla... Dostum oyunun ayar menüsüne zaten seçenek gelmeyecek, sen sadece config dosyasından ayar yapacaksın. Ekte koyduğum resime bak resimde ki ayarları yapacaksın ve işin bittikten sonra dosyaya sağ tıklayıp salt okunur hale getir.