Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 5 Haziran 2020 #11 Pierry dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Bu videoda arkadaş 25 Hz fazlası için çok daha smooth hale geldiğini söylemişti de. Başka bir videoda da 15 Hz için olanını görmüştüm ondan dolayı söyledim. Genişletmek için tıkla... Ben körüm sanırım, hiçbir fark göremedim. .
Pierry dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Bu videoda arkadaş 25 Hz fazlası için çok daha smooth hale geldiğini söylemişti de. Başka bir videoda da 15 Hz için olanını görmüştüm ondan dolayı söyledim. Genişletmek için tıkla... Ben körüm sanırım, hiçbir fark göremedim. .
Pierry Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 460 Makaleler 1 Çözümler 1 5 Haziran 2020 #12 Tortue dedi: Ben körüm sanırım, hiçbir fark göremedim. . Genişletmek için tıkla... Belkide baktığınız panel 265 hz olmadığı içindir. Ya da video 60 kare olduğu için.
Tortue dedi: Ben körüm sanırım, hiçbir fark göremedim. . Genişletmek için tıkla... Belkide baktığınız panel 265 hz olmadığı içindir. Ya da video 60 kare olduğu için.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.227 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Haziran 2020 #13 Frekans arttıkça hissettiğin fark da azalır. 60 Hz'den 144'e geçtiğindeki fark, 144'den 240'a geçtiğin farktan çok daha büyük mesela.
Frekans arttıkça hissettiğin fark da azalır. 60 Hz'den 144'e geçtiğindeki fark, 144'den 240'a geçtiğin farktan çok daha büyük mesela.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 5 Haziran 2020 #14 Pierry dedi: Belkide baktığınız panel 265 Hz olmadığı içindir. Ya da video 60 kare olduğu için. Genişletmek için tıkla... Panel 75 Hz. Önceden OC yapamamıştım, monitör kabul etmiyordu. Şimdi sadece 1 Hz arttı, 76 Hz oldu. Zeytin yağı gibi akıyor mu desem, bilemedim. Hiç yapmasam daha iyi 1 Hz nedir.
Pierry dedi: Belkide baktığınız panel 265 Hz olmadığı içindir. Ya da video 60 kare olduğu için. Genişletmek için tıkla... Panel 75 Hz. Önceden OC yapamamıştım, monitör kabul etmiyordu. Şimdi sadece 1 Hz arttı, 76 Hz oldu. Zeytin yağı gibi akıyor mu desem, bilemedim. Hiç yapmasam daha iyi 1 Hz nedir.
Pierry Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 460 Makaleler 1 Çözümler 1 5 Haziran 2020 #15 Tortue dedi: Panel 75 Hz. Önceden OC yapamamıştım, monitör kabul etmiyordu. Şimdi sadece 1 Hz arttı, 76 Hz oldu. Zeytin yağı gibi akıyor mu desem, bilemedim. Hiç yapmasam daha iyi 1 Hz nedir. Genişletmek için tıkla...
Tortue dedi: Panel 75 Hz. Önceden OC yapamamıştım, monitör kabul etmiyordu. Şimdi sadece 1 Hz arttı, 76 Hz oldu. Zeytin yağı gibi akıyor mu desem, bilemedim. Hiç yapmasam daha iyi 1 Hz nedir. Genişletmek için tıkla...