240 TL'ye Windows 11 Home alınır mı?

mehmet32127

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar, yakın bir zamanda 2-3 gün içerisinde yeni bir laptop siparişi vereceğim ve neredeyse her laptopta olduğu gibi alacağım laptop da "FreeDOS" bir sisteme sahip. O yüzden işletim sistemi almam gerekiyor ve Microsoft'un "Windows 11 Home" işletim sistemi biraz fazla pahalı . Windows Key'i ucuza alma imkanım var mı? Daha doğrusu güvenli ve OEM bir key olarak alma imkanım var mı?

Düzeltme: Hepsiburada sitesinde bir tane key buldum dün akşam 240 TL'ye ama ne kadar güvenilir bilmiyorum.

itemsatış gibi sitelerde daha ucuza var

sağlamlisans key konusunda en güvenilir yer bence. hiçbir sorun çıkartmadı bana 4-5 ay öncesinde almıştım oem key.

HB satıcılarına çok güven almaz. Buradan alabilirsin.

Trendyol'da 2 TL'ye key satıyorlar hatta internette beleşe bile bulunuyor bildiğim kadarıyla çoğunluğu aynı işlevi görüyor haberiniz olsun.

Hb, trndyl da falan 150 200 liraya satıyorlar sorun da çıkmıyor.. yorumları okursun ..

HB, trndyl da falan 150 200 liraya satıyorlar sorun da çıkmıyor. Yorumları okursun.

HB sitesinde 240 TL'ye buldum bir tane ve yorumlardaki çoğu kişi olumlu sonuç aldığını söylüyor. Muhtemelen onu alacağım gibi.

Trendyol'da 2 TL'ye key satıyorlar hatta internette beleşe bile bulunuyor bildiğim kadarıyla çoğunluğu aynı işlevi görüyor haberiniz olsun.
OEM keyler değil onlar. Tonlarca insan kullanıyor ayrıca her bilgisayarda çalışmıyor o keyler. Boşu boşuna para yedirmiştim satıcılara bir dönem hiçbiri çalışmadı. Kesin çözüm OEM. OEM Key almanızı öneririm @mehmet32127

Ücretsiz olarak yapayım dersen bu linke bak işe yarıyor. Ama yok ücretli almak istiyorum diyorsan alabilirsin. Laptop şimdiden hayırlı olsun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…