SynticHax Hectopat Katılım 23 Temmuz 2015 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2015 #1 Arkadaşlar böyle bir sistem dizdim. Yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum. Birde bu sistem piyasadaki en iyi oyunları kasmadan oynatır mı?
Arkadaşlar böyle bir sistem dizdim. Yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum. Birde bu sistem piyasadaki en iyi oyunları kasmadan oynatır mı?
Çağlar SARIALİ Hectopat Katılım 13 Ekim 2014 Mesajlar 299 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Koordinatör 24 Temmuz 2015 #2 Seçmiş olduğun anakart, işlemcin ile uyumsuz. Anakart'ını İntel destekli bir anakart ile değiştir. Piyasada ki en iyi oyun hangisidir bilmem ama son çıkan oyunların çoğunluğunu high ayarlarda oynayabilirsin.
Seçmiş olduğun anakart, işlemcin ile uyumsuz. Anakart'ını İntel destekli bir anakart ile değiştir. Piyasada ki en iyi oyun hangisidir bilmem ama son çıkan oyunların çoğunluğunu high ayarlarda oynayabilirsin.
SedatYekta Kilopat Katılım 1 Haziran 2015 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2015 #3 Anakartın ile işlemcin uyumsuz '1150' bir anakart almalısın.
Fornakss Megapat Katılım 7 Haziran 2015 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2015 #4 Bu sistemi alabilirsin.
Y Yasin Çağatay Hectopat Katılım 24 Temmuz 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2015 #5 Ben şahsen msi z97 pc mate kullanıyorum 3000mhz oc memnunum gayet ileride i7ye yükseltirsen falan anakart ihtiyacında kalmaz hem fiyatıda aynı senin seçtiğinle
Ben şahsen msi z97 pc mate kullanıyorum 3000mhz oc memnunum gayet ileride i7ye yükseltirsen falan anakart ihtiyacında kalmaz hem fiyatıda aynı senin seçtiğinle